hehe teraz mi sie przypomniala reklama ==' Mamy w szkole kolege, non stop chleje wóde i pali totez ochrzscili go "Bakuś" więc za kazdym razem gdy widze reklame "Dzieci dzieci! Bakuś leci" to mam fajne skojarzenia ; )
Reklama handycamow Sony, glownie za muzyczke. Plus reklama jakistam samochodow za kawalek The streets w tle (Chyba Dry your eyes - taka gadka z bardzo wyspiarskim akcentem)
Mnie ostatnio jedna reklama wkurza. Tam gdzie jest taki tekst: gdy twoja dziewczyna smakuje jak tort wiśniowy to napewno to jest <tu nazwa>. Ja tej reklamy nie rozumiem ^^ Czy ja mam ją zjeść czy co?
Romantycznie ^^ Podobaja mi sie reklamy popa z "groszem". Nawiazanie do nauczycieli akadymickim :D (no moze w ogole do nauczycieli ale mi sie ze studiami kojarzy:P)
Człowieku, grosz rox. :D Mnie kojarzy się z... no nie wiem sam z czym mi się kojarzy.
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats