Sabi pisze:A po co?
A po co np zyc bez nog? No dobra.. mozna zyc kultura - inni potrafia - poddajesz sie?- trzeba sie dostosowac - zycie jest swiete - etc bla bla.. ale tak naprawde to nie wiem co by bylo
Moderator: Moderatorzy
Hmm.. upz.. to ja kiedys tez tak sobie robilem, ale nie wiedzialem ze to szkodliwe ani ze to daje jakas faze. Ani fazy nie bylo ani gorzej mi nie bylo, po prostu poznalem smak gazu.. chociaz moze to za male ilosci bylyNienormalny_PS2 pisze:kupowanie gazu do zapalniczek np i buzowanie się nim
No bez przesady, jakbym nie patrzyl na mojego psa, to mnie nie pociaga.. nie wszystkiego (obra, juz wracam do granic przyzwoitosci). Chociaz uwazam ze wszystko co jest uznawane przez ogol, jest dla ludzi.. Chcesz sprobowac wodki, fajek.. smialo.. chcesz zarzucic amfe czy gaz z zapalniczek, no nie zabronie ci ale glupio robisz.. bierzesz w zyle? Poje$%ny jestes.. itp itdBeeBBo pisze:wszystkiego trzeba spróbować
Picie wina i piwa jes złeeeeeeeeeeeee... No dobra, próbowałem pić wino (bo to bardzo zdrowe), ale strasznie kwaśne i niedobre, to już sok winogronowy jest lepszya)Wszelkie uzywki są złe. Ja rozumiem napic się winka czy piwka ze znajomymi, ale nawalać się byle się nawalić? sux.
Popieram, choć jeszcze jako tako toleruję gdy ktoś pali fajkę, ale papierosów to już nie.b)Palenie? Żeby nie móc oddychać, mieć żółte zeby i śmierdzące dłonie? Nie, dzieki.
Nic dodać, nic ująć.c) Jakiekolwiek narkotyki sux. Sa różne sposoby umilania sobie życia. Nie musza to być maryska i spółka. W ogóle nie wyobrazam sobie jak można sobie w zyłe dawać >.< SUUUX
Picie coli i jedzenie w McDonaldzie też wyniszcza organizmd)Jak ktos chce to niech wyniszcza swój organizm, jego sprawa. Ja zamierzam jeszcze długo pożyć. Na nieszczęście co poniektórych
Dlatego wszystko należy jeść w nienadmiernej ilości.Erelen_Galakar pisze: Picie coli i jedzenie w McDonaldzie też wyniszcza organizm
Grzeszysz, oj grzeszysz...Erelen_Galakar pisze:Picie wina i piwa jes złeeeeeeeeeeeee... No dobra, próbowałem pić wino (bo to bardzo zdrowe), ale strasznie kwaśne i niedobre, to już sok winogronowy jest lepszy