Offtopiczalnia część 2
Moderator: Moderatorzy
)moja kumpela zaczęła śpiewać w jakimś zespole (????) ..podobno grają troche punk'a, reggae i takei tam klimaty ..nie wiem bo nie słyszałam ..
...ja kiedyś sobie z koleżanką "załozyłam" super hiper zespół szantowo- "metalowy" ....no i były jeszce obowiązkowe piosenki religijne ( mam tego cała maaaaaaaase ..istny spiewnik w głowie :D ) ..grałysmy sobie u niej w domu jak nikogo nie było i miałysmy niezły ubaw .....nazwałyśmy się wdzięcznie od dystrybutora jej yachtu ( tes) TeSiki
( jeden tes , dwa tesy ...zdrobniale tesiki
)
...ja kiedyś sobie z koleżanką "załozyłam" super hiper zespół szantowo- "metalowy" ....no i były jeszce obowiązkowe piosenki religijne ( mam tego cała maaaaaaaase ..istny spiewnik w głowie :D ) ..grałysmy sobie u niej w domu jak nikogo nie było i miałysmy niezły ubaw .....nazwałyśmy się wdzięcznie od dystrybutora jej yachtu ( tes) TeSiki

&. - > kropek na rollercasterze
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
- Go Go Yubari
- Ifrit
Też gram na gitarze a śpiewać nie umiem :Dpho3n1x pisze:No ja gram na gitarze i śpiewam,
Czy to bar melczny? <żart> Ja nigdy nie widziałam baru dla kulturalnych ludzi.. Zazdroszczę miejsca pracy muzyka jest bardzo potrzebnapho3n1x pisze:Tam gdzie gramy najczęściej to mało prawdopodobne, bo to bar dla kulturalnych ludzi

Jak sama powiedziałaś każdy śpiewać możeGo-Go-Yubari pisze:Śpiewac każdy może, troche lepiej lub troche gorzej, ale nie o to chodzi jak co komu wychodzi..... Czasami człowiek musi, inaczej się udusi...uuu.... ,/',/',/'
W ogóle śpiewac nie umiem, biedny mój kot, gdy sobie podspiewuję z Yoko Kanno, że jeszcze przez okno nie wyskoczył.

Ja natomiast stanowię totalne beztaleńcie do czegokolwiek i jakoś żyję.

- Go Go Yubari
- Ifrit
też kiedyś miałam królika, ale wypuściłam na świeże powietrze aby troszke pokicał i pies sąsiadów go zjadłIreth pisze:mój królik skoczył z balkonu T_T ..ale nie spiewałam
Koty są wyrozumiałe i potrafią docenić jak ktoś ma taletGo-Go-Yubari pisze:No nie wiem. Albo jest wyrozumiały, albo głuchy. Tak czy inaczej jeszcze nie pobierał lekcji latania z okna ^^'

Siedze 4h przy matmie i mam wodę z mózgu. Jak to rozwiązać:
-x2 -x +2 <0
_______
x+1
tam gdzie liczba jest po "x" jest potęga. A ta linia to kreska ułamkowa, całosć ma być mniejsza od 0.
-x2 -x +2 <0
_______
x+1
tam gdzie liczba jest po "x" jest potęga. A ta linia to kreska ułamkowa, całosć ma być mniejsza od 0.
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"
V.
V.