Offtopiczalnia część 2

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
pho3n1x

Post autor: pho3n1x »

Ja mam raczej "pracowite" wakacje. Ale chodzi o to że nie muszę się poddawać czemuś co wymaga odemnie pewnej dyscypliny. Bo jeśli np. pracą nazywasz granie w barze to można powiedzieć że zdarza mi się pracować w wakacje :)
Awatar użytkownika
Ashramus
Cactuar
Cactuar

Post autor: Ashramus »

pho3n1x pisze:Bo jeśli np. pracą nazywasz granie w barze

Hmm a to ja tez, chociaz szczerze to w piklarzyki za dobry nie jestem ;P
~~~<< piesek preriowy >>~~~
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

A na czym gracie?
glamorous vamp
pho3n1x

No ja gram na gitarze i śpiewam, chociaż w barze najczęściej graliśmy bez wokalu. Ale perka i bas jeszcze jest. Czasami też koleżanka na skrzypcach śmigała z nami :)
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

klawiszowca brakuje khem ;]
glamorous vamp
pho3n1x

Szczerze mówiąc, to klawisze chyba nie bardzo się nadają do tego, co gramy :). Chociaż i tak grając w barze trzeba pamiętać, że przychodzą ludzie różnej maści i trzeba tak repertuar dostosować żeby kogoś nie wystraszyć i żeby z krzykiem nie uciekł :)
Awatar użytkownika
Ashramus
Cactuar
Cactuar

Post autor: Ashramus »

pho3n1x pisze:żeby kogoś nie wystraszyć i żeby z krzykiem nie uciekł
czytaj -> zeby nie zaczeli gwizdac i krzyczec "wypie%%% !" czy cos?:P
~~~<< piesek preriowy >>~~~
pho3n1x

Tam gdzie gramy najczęściej to mało prawdopodobne, bo to bar dla kulturalnych ludzi :D a tak serio to wiadomo, że przy graniu do piwka (bo nie do kotleta ! nigdy w życiu :) ) trzeba lżejszy repertuar.
Awatar użytkownika
Ireth
Malboro
Malboro

Post autor: Ireth »

)moja kumpela zaczęła śpiewać w jakimś zespole (????) ..podobno grają troche punk'a, reggae i takei tam klimaty ..nie wiem bo nie słyszałam ..

...ja kiedyś sobie z koleżanką "załozyłam" super hiper zespół szantowo- "metalowy" ....no i były jeszce obowiązkowe piosenki religijne ( mam tego cała maaaaaaaase ..istny spiewnik w głowie :D ) ..grałysmy sobie u niej w domu jak nikogo nie było i miałysmy niezły ubaw .....nazwałyśmy się wdzięcznie od dystrybutora jej yachtu ( tes) TeSiki 8) ( jeden tes , dwa tesy ...zdrobniale tesiki XD)
&. - > kropek na rollercasterze
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Śpiewac każdy może, troche lepiej lub troche gorzej, ale nie o to chodzi jak co komu wychodzi..... Czasami człowiek musi, inaczej się udusi...uuu.... ,/',/',/'
W ogóle śpiewac nie umiem. Biedny mój kot, gdy sobie podspiewuję z Yoko Kanno.... że jeszcze przez okno nie wyskoczył. :roll:
Buffy

Post autor: Buffy »

pho3n1x pisze:No ja gram na gitarze i śpiewam,
Też gram na gitarze a śpiewać nie umiem :D

pho3n1x pisze:Tam gdzie gramy najczęściej to mało prawdopodobne, bo to bar dla kulturalnych ludzi
Czy to bar melczny? <żart> Ja nigdy nie widziałam baru dla kulturalnych ludzi.. Zazdroszczę miejsca pracy muzyka jest bardzo potrzebna :wink:
Go-Go-Yubari pisze:Śpiewac każdy może, troche lepiej lub troche gorzej, ale nie o to chodzi jak co komu wychodzi..... Czasami człowiek musi, inaczej się udusi...uuu.... ,/',/',/'
W ogóle śpiewac nie umiem, biedny mój kot, gdy sobie podspiewuję z Yoko Kanno, że jeszcze przez okno nie wyskoczył.
Jak sama powiedziałaś każdy śpiewać może ;) Czyli twój kiciuś niema nic przeciwko twojemu śpiewaniu :D

Ja natomiast stanowię totalne beztaleńcie do czegokolwiek i jakoś żyję. :P
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Buffy pisze:Czyli twój kiciuś niema nic przeciwko twojemu śpiewaniu
No nie wiem. Albo jest wyrozumiały, albo głuchy. Tak czy inaczej jeszcze nie pobierał lekcji latania z okna ^^'
Awatar użytkownika
Ireth
Malboro
Malboro

Post autor: Ireth »

mój królik skoczył z balkonu T_T ..ale nie spiewałam XD
&. - > kropek na rollercasterze
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
Buffy

Post autor: Buffy »

Ireth pisze:mój królik skoczył z balkonu T_T ..ale nie spiewałam XD
też kiedyś miałam królika, ale wypuściłam na świeże powietrze aby troszke pokicał i pies sąsiadów go zjadł
Go-Go-Yubari pisze:No nie wiem. Albo jest wyrozumiały, albo głuchy. Tak czy inaczej jeszcze nie pobierał lekcji latania z okna ^^'
Koty są wyrozumiałe i potrafią docenić jak ktoś ma talet :wink:
Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

Post autor: Dante »

Siedze 4h przy matmie i mam wodę z mózgu. Jak to rozwiązać:
-x2 -x +2 <0
_______
x+1

tam gdzie liczba jest po "x" jest potęga. A ta linia to kreska ułamkowa, całosć ma być mniejsza od 0.
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"

V.
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”