Dobre filmy
Moderator: Moderatorzy
dwa filmacze
"Hostage" .... bardzo mi podszedl ten filmacz wiec polecam..... Film o negocjatorze ktory probuje uroatowac dzieci z napadnietego domu i jednoczesie swoja rodzine ktora "niechcaca" w bieg wydazen... FILM GODNY
i jeszcze "Face" japonski filmacz... niezly klimacik ..... Garnet jak nie widzialas to sciagaj :D :D :D
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i jeszcze jedno.... nie wiem czy to dawaliscie :D:D:D:D:D
"Team America - World Police" :D :D :D :D :D
powiem tyle BEKA na maxa
Akcja... przeklenstwa.... sex... zyganie.... bomby... strzelanie... WSZYSTKO
wszystko zrobione przez kukielki na linkach
tzn... wydaje mi sie ze to na kompach wszystko jest robione a linki dodane tez komputerowo.... ale jaki to ma efekt... MASAKRA :D :D :D
[ Dodano: Pon Cze 06, 2005 02:16 ]
widzialem dosc dawno.... kiedys pisalem

"Hostage" .... bardzo mi podszedl ten filmacz wiec polecam..... Film o negocjatorze ktory probuje uroatowac dzieci z napadnietego domu i jednoczesie swoja rodzine ktora "niechcaca" w bieg wydazen... FILM GODNY
i jeszcze "Face" japonski filmacz... niezly klimacik ..... Garnet jak nie widzialas to sciagaj :D :D :D
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i jeszcze jedno.... nie wiem czy to dawaliscie :D:D:D:D:D
"Team America - World Police" :D :D :D :D :D
powiem tyle BEKA na maxa

Akcja... przeklenstwa.... sex... zyganie.... bomby... strzelanie... WSZYSTKO
wszystko zrobione przez kukielki na linkach

[ Dodano: Pon Cze 06, 2005 02:16 ]
Boni pisze:Garnet napisał/a:
..ostatnio bierze mnei zeby sobie zapuscic nocny maraton z dwoma Ju On;)
Też chciałbym w jap. wersji obejrzeć ;]
widzialem dosc dawno.... kiedys pisalem

Obejrzałem sobie wczoraj film Night Watch - pierwsza część epickiej trylogi horroru bla bla bla... Ale film jest średniawy, żeby nie powiedzieć kiepski - początek ogladało mi się dobrze, ale im dalej posuwała się fabuła tym bardziej się nudziłem. Nawet ruski język mi nie przeszkadzał, ale akcja (a raczej jej brak) była wręcz żałosna... Nie polecam, może 2 część będzie trochę lepsza. O ile się przemogę, żeby ją oglądnąć... 

Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...
Run and run and cling to life...
Run and run and cling to life...
- Go Go Yubari
- Ifrit
Dzizas co za określenie. -_-'Mastek pisze:filmacz
Kup, wypozycz etc. Ściągnij. Piraci suxMastek pisze:Garnet jak nie widzialas to sciagaj n

Boska recenzja, po prostu mówi mi wszystko o tym filmie. -_-Mastek pisze:powiem tyle BEKA na maxa Laughing
No i co z tego? -_-Mastek pisze:widzialem dosc dawno.... kiedys pisalem
Teraz to przynajmniej wiem, na czym stoję.Krakers pisze:Z tego co się orienuję, to maczali w tym palce kolesie od South Parku, jednego z moich ulubionych seriali.
Ja ze swojej strony polecam "Żądło" z młodym Robertem Redfordem i Paulem Newmanem ^^. Świetny film ^^
zapamietam nazweMastek pisze:i jeszcze "Face" japonski filmacz... niezly klimacik ..... Garnet jak nie widzialas to sciagaj

oo..to moze Go Go znasz jaki sklep gdzies sprzedaja japosnkie czy tez nawet azjatyckie filmy? < heh tale musialam dvd z regionu 3 kupic i co...Go-Go-Yubari pisze:Kup, wypozycz etc. Ściągnij. Piraci sux

najlepiej jakby w ogole u nas wychodizly takie filmy...
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Jest morderca z nożem i gania nastolatki, ale nie dlatego, że jest walnięty:) Sprawcą zała jest pewien dom, skrywający straszne tajemnice. I popamięta godzinę 3:15 każdy kto sprowadzi się do tego domu. Ogólnie film klimatyczny i dosyć oryginalny.Garnet pisze:czy to typowy 'horror' z morderca biegajacym za nastolatkami z nozem
- The Sorrow
- Kupo!
..w ciemnosc byl tez dom a jednak nei trzeba bylo mordercy z nozem..coz zobaczy sie..pho3n1x pisze:Jest morderca z nożem i gania nastolatki, ale nie dlatego, że jest walnięty:) Sprawcą zała jest pewien dom, skrywający straszne tajemnice. I popamięta godzinę 3:15 każdy kto sprowadzi się do tego domu. Ogólnie film klimatyczny i dosyć oryginalny.
heh tez lubie zwracac uwage osobom ktorzy myla azjatowMastek pisze:ale to nierobi mi zadnej roznicy

< jak dobrze pojdzie < hi lasic

ja prawei kazdy azjatycki film lapczywie pochlaniam
a recke wydam ofkoz jak obejrze 
chcoiaz ta strpnka mnei zachecila http://www.mandiapple.com/snowblood/kairo_pulse.htm
swoja droga polecam strone :]

chcoiaz ta strpnka mnei zachecila http://www.mandiapple.com/snowblood/kairo_pulse.htm
swoja droga polecam strone :]
Mnie nie mogą do siebie żadne horrory przekonać. Może dlatego, że zamiast się bać, poprostu mnie nudzą ^^ Ma ktoś na to jakąś radę
Co do dobrych filmów, to polecę coś dziwnego: Street Fighter, jakoś mnie na niego naszło. Pamiętam jak z kumplami nie mogliśmy wytrzymać w kinie, aż nogi się same rwały do kopania 

Boni-bron Siostr
< ja bede bronic jak obejrze do konca:]>
racja,lepsza Teksanska masakra
zreszta czy ja tu cos komus kaze robic or sth..bo zacynam tak to odbierac
[ Dodano: Pią 10 Cze, 2005 23:26 ]
[ Dodano: Pią 10 Cze, 2005 23:27 ]
jelsi ja mam plakat ju on na scianie to chyba warto to obejrzec ;]

racja,lepsza Teksanska masakra

zreszta czy ja tu cos komus kaze robic or sth..bo zacynam tak to odbierac

[ Dodano: Pią 10 Cze, 2005 23:26 ]
zobacz Ju On 1 i 2Ma ktoś na to jakąś radę
[ Dodano: Pią 10 Cze, 2005 23:27 ]