Ulubiona postać w FF 7-9

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany

Ulubiony główny bohater:

Squall
171
36%
Cloud
242
50%
Zidane
68
14%

Liczba głosów: 481

Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

Sephi, oszczędziłaś mi pisania długiego eseju nt. Aeris, Cida i innych herosów. Pięknie dziękuję. ^__^
dixxen pisze:Quistis-pierwszy raz jak ją ujrzałam pomyślałam jakaś 30 latka<lol> potem dopiero przekonałam sie jak sie myliłam ...ogólnie to wyglada za staro na 18 a jej charakter tez przypomina 30 latke
dixxen pisze:Cid-hyh dla mnie za stary i wogole niesympatyczne nie lubie go
WTF? No tak, po trzydziesce to już do grobu, a Quistis to o lasce powinna chodzić (...i jeszcze tekstami w stylu 'a za moich czasów...' rzucać.) :?
...Pozwól, że zgadnę, ile masz lat? Mniej niż piętnaście, hm?
Dante pisze:Ano słowa owe padają podczas sprzeczki między Barret'em i Caith Sith'em (Sith... hmmm z czymś mi się to kojarzy ) właśnie na pokładzie Highwind'a.
Wow, Barret miał te swoje dwie minuty refleksji.
Dante pisze:[Barret jest] dużo bardziej złożoną postacią niż by się z początku wydawało i mimo wszystko chce dobrze
Ależ nie wątpię, tyle że...
Dante pisze:człowiek pełen werwy i chęci dokonania zmian wszelkim kosztem zostaje liderem a nie wyciszony biurokrata
...koszty go przerosły.
Btw, pokaż mi lepiej, ilu bohaterów FF to 'wycieszeni biurokraci', bez 'werwy i chęci dokonania zmian'. To, że Barret jest taki energiczny, to dla mnie żaden argument na jego korzyść, bo wcale nie czyni go to wyjątkowym.

Jeśli chodzi o Yuffie, oburącz podpisuję się pod zdaniem Sephirii, Boniego, etc. A do tego dochodzi jeszcze wygląd dziewczęcia -- jak dla mnie tragedia.
Irvine'a też nie mam co podsumowywać, Sephi zrobiła to za mnie. A propos Sephi...
Sephiria pisze:Dlaczego nikt albo prawie nikt nie wspomniał o Seiferze? Pod tą powłoczką wiecznego nerwusa i brutala kryje się całkiem przyjemny facet, right Luci?
Komentarz Luci: :573:
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

Boni pisze:On CAŁY jest beznadziejny. Limit dobry, ale z racji charakteru nonstop przesiaduje na ławce rezerwowych wraz z Selphie.
eee..tam irvine da sie zniesc ale fakt tez nie mialam go w druzynie za czesto :) < zawsze lepszy od zella :P >

Boni pisze:Ja jej nienawidzę. A zwłaszcza jej złodziejskich akcji, zabawy w chowanego... Mogła usmażyć się tam w Wutai będąc przybitą gwoździami do skały. Czy cokolwiek to tam było.
ja tam lubie yuffie i zawsze ja mialam w druzynie :) o niebo lepsza od selphie....
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Garnet pisze:ja tam lubie yuffie i zawsze ja mialam w druzynie
Ja też :) Zresztą to moja ulubiona osoba zx tego FF :) Dzięki niej było zabawnie :lol: i dzięki niej miałam w drużynie Aeris (nawet ją polubiłam-Aeris)
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Ireth
Malboro
Malboro

Post autor: Ireth »

też zawsze miałam Yuffie ..taka sympatyczna była ...Aeris ...za nią nie przepadałam .....za Tifą też :/
&. - > kropek na rollercasterze
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
Awatar użytkownika
Ashramus
Cactuar
Cactuar

Post autor: Ashramus »

Oh my.. Sephi + , dixxen - . Chociaz nie powiem, dawno sie tak nie usmialem, szkoda ze juz dixxen sie nie pojawia;) Wsumie nie mam co pisac odnosnie, bo Sephi ma 100% racji.. a to sie na tym forum za czesto nie zdarza:)

Ireth: cos bym napisal o projekcji siebie, ale nie bede bo byloby to dosc zlosliwe;>
~~~<< piesek preriowy >>~~~
Awatar użytkownika
Ireth
Malboro
Malboro

Ashramus pisze: Ireth: cos bym napisal o projekcji siebie, ale nie bede bo byloby to dosc zlosliwe;>
?????????????????????

( mam nadzieje ze ten offftop zostanie mi wybaczony)

joj ....fajnie sie tak kłócić o ulubione postcie ....
+. - > kropek z procesją
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Garnet.... Why? Omg, WHY??

Ireth pisze:..taka sympatyczna
Mi się podobała tylko na wstępie... Myślałem że będzie wesolutka, swojska, ale no bez przesady... Te materie... GRR... I jeszcze potem wsadzanie znowu...

Eiko pisze:i dzięki niej miałam w drużynie Aeris
Huh? :)

Garnet pisze:tez nie mialam go w druzynie za czesto
:]

Garnet pisze:zawsze lepszy od zella
No nie wiem... <:D>
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Ireth
Malboro
Malboro

Boni pisze: Mi się podobała tylko na wstępie... Myślałem że będzie wesolutka, swojska, ale no bez przesady... Te materie... GRR... I jeszcze potem wsadzanie znowu...
a ja ją lubie właśnie za te materie ....i ma fajnego tatusia XD

Motyw z materiami był super ..ale sie wkurzyłam :wink: akurat jak ladowałam na Wutai to zrobiłam gruntowne przemeblowanie materii ..londuję na wyspie ....zaczyna się walka ...no i nagle WTF????? gdzie są materie ??? :shock: myslałam ze to ja coś pokręciłam XD ..ale się okazało że to nie ja ( uffff 8) ) ..no i było smiesznie :D
+. - > kropek z procesją
Awatar użytkownika
Preacher
Kupo!
Kupo!

Post autor: Preacher »

Ona jak na mnie jest genialna, jedna z najlepszych i najfajniejszych postaci jakie były w ff7-9 zawsze biore ją do teama jak tylko moge i staram się z nią chodizć rpzez cały czas bo ma niekiedy ciekawe komentarze :) Postac którą jeszcze lubie to Vincent pomimo że nie należy do zbyt rozmownych postaci i zbyt wiele nie wprowadza do gry to od razu go polibiłem :]

Według mnie najfajniesze postaci pochodzą z ff7 chociaz nie przecze że Selphi nie jest fajną, wręcz przeciwnie jest genialna jednak nie dorównuje Yuffie :P a z ff9 chyba najfajnieszy jest Vivi
-Hey Lust, can I eat him? Can I eat him?
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Boni pisze:Garnet.... Why? Omg, WHY??
what??

Boni pisze:No nie wiem...
a ja wiem :] < a juz na pewno nie cierpie obzarciuchow :] >

Preacher pisze:Postac którą jeszcze lubie to Vincent pomimo że nie należy do zbyt rozmownych postaci i zbyt wiele nie wprowadza do gry to od razu go polibiłem :]
moze nie wprowadza ale role kluczowa to on na pewno ma :)
Awatar użytkownika
Ashramus
Cactuar
Cactuar

Post autor: Ashramus »

Garnet pisze:ale role kluczowa to on na pewno ma
Mozna przejsc ff7 bez udzialu Vincenta w druzynie wiec nie tak kluczowa :>
~~~<< piesek preriowy >>~~~
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

mi chodzilo o role w fabule
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Garnet pisze:mi chodzilo o role w fabule
Która jest... prawie żadna? :wink: Gdyby nie było Vinniego, Sephy i tak by się urodził, a życie w Nibelheim toczyłoby się dalej...
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

sadze ze DC odsloni nam jeszcze nie jeden sekret :]
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator