Preacher pisze:nigdy nie miałem okazji tego jeść pomimo że lubie ryby .. musze wreszcie znaleźć jakieś miejsce gdzie będe mógł to zjeść bo jak narazie nie widziałem nigdzie takiej możliwośći
No co Ty? Masa restauracji jest w Warszawie. W Sadyba Best Mall, w centrum handlowym "Land".... w Galerii Mokotów tez mieli kiedyś O.o
Jak pizza to pepperoni, hot pepperoni, miesna, wiejska lub serowa. Jako, ze ser ma duzo cholesterolu to jem głównie mięsne, wiejskie i hot pepperoni. Dzizas tak dawno pizzy nie jadłam T_T
Ashramus pisze:w pozostalych czesciach Polski to nie sa ryby tylko jakies pafnuce..
Ale przynajmniej humanitarne. Wszystkie karpiki będą spokojnie żyć w świecie zatopionych poldków zombich i jeść nieostrożnych astronautów. [kto nie wyczuł ironii, niech się zgłosi do lekarza]
Jestem jakby to powiedzieć, uzależniony od sucharków. Nie na tyle, by z nimi rozmawiać czy składać ofiary NADSUCHARKOWI. Niezłym komentarzem do tego, będzie emotikonka mojego kolegi:
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
uhu...teraz to mi sie przypomniał "Plackowy Bóg" (pamietasz Ran? ; ))
A co do jedzenia to ostatnio mam bardzo urozmaicone posilki: rano kanapki z pomidorem, wieczorem kanapki z uwaga uwaga....cebulą w occie....boze jakie to jest dobre...ale jak smierdzi ; p
Jajecznica z kurkami z zamrazalnika testowana przed chwila. No mialem racje, to nie to.. niby dobre, ale ma jeden szkopul.. nie ma zapachu A przynajmniej nie ten zapach smazonych kurek o ktory chodzi:)
Kocham naleśniki ...Uwielbiam ...takie z Green Way'a ..albo lepiej takie które sie samemu zrobi ..z bitą smietaną, polewą czekoladowai wiśniami ..albo brzoskwiniami ..... pychota
&. - > kropek na rollercasterze
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
Ashramus pisze:Jajecznica z kurkami z zamrazalnika
Kurki z zamrażalnika SUX. Muszą byc świeże, a do tego jeszcze cebulka...mmm.
Placki z jabłkiem, albo placki zeimniaczane. Robię świetne placki ziemniaczane. To dziwne, bo prawie nie umiem gotowac, ale ziemniaczane placki mi wychodza i rlz. O. (boskie zdanie)