.. ale ale ... jeszcze siedze z jednym okiem zamknietym po nieprzespanej nocy
 .... koncert Lacrimosy ... to bylo piekne , tilo i anne o wiele lepiej wygladaja na zywo niz na zdjeciach
 .... koncert Lacrimosy ... to bylo piekne , tilo i anne o wiele lepiej wygladaja na zywo niz na zdjeciach  w media markt gdzie dawali autografy niezle jaja byli z ludiz ktorzy nie wiedzieli co jest grane :D :D < ha .. mam plakat z autografami i zdjecia
 w media markt gdzie dawali autografy niezle jaja byli z ludiz ktorzy nie wiedzieli co jest grane :D :D < ha .. mam plakat z autografami i zdjecia  >
 >cieszyl tez falt ze na koncercie bylo sporo osob ... hm ... powiedzmy nie ubranych na czarno a takze osob w srednim wieku,to cieszy ze jednak inni tez siegaja po ta muzyke .. wiec w tym miejscu polecam wszystkim zapoznanie sie z muzyka Lacrimosy ...
na koncercie zagrali 2 bisy
 a nawet 2 kawalki wiecej niz na podstawowej trackliscie z bisami :]  na zywszych kawalkach granych na bisie np alleine zu zweit to byla masakra :]
 a nawet 2 kawalki wiecej niz na podstawowej trackliscie z bisami :]  na zywszych kawalkach granych na bisie np alleine zu zweit to byla masakra :]zagrali 3 moje ulubiona piosenki..czego chciec wiecej ^_^
a support w postaci gothminister nawet dal fajna dawke electro przed Lacri

dobra koncze to gledzenie , tzreba jeszcze isc pospac troche

aha Orion Krakow nawet o 4 rano przytulnie wyglada

.. prosze .... jak niewiele tzreba zeby marzenia sie spelnily ....

< chyba widac ze ma garnitur
  < chyba widac ze ma garnitur   >
  > >
 > >
 >  ..i nie wiem czy plyta temu jest winna czy ps2 ..ale pierwsza polowe odwtarza...a sam film byl zapakowany w foli..strange
..i nie wiem czy plyta temu jest winna czy ps2 ..ale pierwsza polowe odwtarza...a sam film byl zapakowany w foli..strange  ..pozostaje mi z neta sciagnac..a keidy sie sciagnie to..
 ..pozostaje mi z neta sciagnac..a keidy sie sciagnie to..   >
  >