Trivia aka Quiz (FF1 - FF6)
Moderator: Moderatorzy
Nie pamiętam jak to było, w każdym razie wiem, że podczas wojny posągi toczyły ze sobą zażarte walki - ich moc była tak ogromna, że ludzie znajdujący sie w okolicy posągów zmienili się w Espery - nie przypominam sobie dokładnie, ale to był chyba taki skutek uboczny przebywania w okolicy owych posągów (później zaprzestały one walki i skamieniały, ale to już pytania nie dotyczy)
Nooooo...... doooobrzeeee... niech Ci będzie. W sumie odpowiedź znów nie do końca się zgadza (szczegóły, szczegóły ^^), ale ponieważ tylko Ty się udzielasz, a ja nie lubię przeciągać... Twoja kolej.
Btw, oto odpowiedni fragment skryptu: "In time they [three goddesses] began quarreling, which led to all-out war. Those unlucky humans who got in the way were transformed to Espers, and used as living war machines..."
Btw, oto odpowiedni fragment skryptu: "In time they [three goddesses] began quarreling, which led to all-out war. Those unlucky humans who got in the way were transformed to Espers, and used as living war machines..."

Ja bym tam uznał swoją odpowiedz
. Ale jak nalegasz to masz:
Zaczyna się gdy podczas szalejącej wojny Draco myśli o swojej ukochanej i mówi:
Oh Maria!
Oh Maria!
How I long to be with you!
Dalej - zamek Marii został podbity, ale ona wciąż myślała o ukochanym.
Maria zastanawia się czy kiedykolwiek zobaczy jeszcze Draco.
Potem Maria podchodzi do schodów i widzi Draco.
Tańczą.
Maria mówi "I will be forever yours." Rzuca kwiaty.
W scenie drugiej.
Spotyka się Draco, Maria i konkuret o imieniu Ralse. Ostatnie słowa należą to Ralse'a - It's a duel!
Odwieczny motyw walki o miłość.
PS:Znowu baby wszystkiemu winne :D
PS2: Jak będziesz chciał dokładniej to chyba nie wytrzymam

Zaczyna się gdy podczas szalejącej wojny Draco myśli o swojej ukochanej i mówi:
Oh Maria!
Oh Maria!
How I long to be with you!
Dalej - zamek Marii został podbity, ale ona wciąż myślała o ukochanym.
Maria zastanawia się czy kiedykolwiek zobaczy jeszcze Draco.
Potem Maria podchodzi do schodów i widzi Draco.
Tańczą.
Maria mówi "I will be forever yours." Rzuca kwiaty.
W scenie drugiej.
Spotyka się Draco, Maria i konkuret o imieniu Ralse. Ostatnie słowa należą to Ralse'a - It's a duel!
Odwieczny motyw walki o miłość.
PS:Znowu baby wszystkiemu winne :D
PS2: Jak będziesz chciał dokładniej to chyba nie wytrzymam

1) 'Chciała'.pho3n1x pisze:Jak będziesz chciał dokładniej to chyba nie wytrzymam
2) Chcę dokładniej. :D
No coś Ty, w quizach nigdy nie ma tak łatwo.pho3n1x pisze:Ja bym tam uznał swoją odpowiedz

Czy aby na pewno...?pho3n1x pisze:Tańczą.
Kim był Ralse i jak poważne były jego plany względem Marii? :Dpho3n1x pisze:konkuret o imieniu Ralse
No, no, bez takich.pho3n1x pisze:Znowu baby wszystkiemu winne

Ad. do wcześniejszego postu.
) to raczej to był zwid, co?
(oo nie napisałem wcześniej, że zniknął, mój błąd).
Ralse chciał uczynić Marię "his queen" czyli, żeby było "dokładniej" chciał się z nią ożenić !
NO to chyba starczy, prawda? Powiedz że tak, no powiedz, powiedz.
Eh lubię dokładne kobiety, ale bez przesady. Skoro zniknął i zostawił te kwiaty, które ona wywaliła (Lucrecia pisze:Tańczą.
Czy aby na pewno...?

Ralse chciał uczynić Marię "his queen" czyli, żeby było "dokładniej" chciał się z nią ożenić !
NO to chyba starczy, prawda? Powiedz że tak, no powiedz, powiedz.