Filmy i progr w TV które warto obejrzeć w najbliższym czasie
Moderator: Moderatorzy
moj post zostal wyciety choc nei zawieral offtopu bo byl o filmie ktory warto obejzrec w najlizszym czasie,chyba mozna wymenic sie uwagami a nie tylko pisac co gdzie i o ktorej...ech...ale kontynuuje... tamten chlopczyk < make up ma niezly:]> to chyba raczej duch jest, nie wampir
teraz jak ogladalam to facet bez glowy latal :D :D
jutro rano na tvp1 fantaghiro
jak bylam mala to mialam na punkcie fantaghiro bzika
< pewna pani byla tam bardzo interesujaca
>

teraz jak ogladalam to facet bez glowy latal :D :D
jutro rano na tvp1 fantaghiro

Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
TVN dziś dobry Horrorek dał o słodkim tytule Walentynki :D. Co prawda gra tam David Boreanaz aka Anioł z Buffy Postrach Wampirów, ale tą rolę można mu zaliczyć na plus. Partneruje mu Bond Girl Denise Richards.Jak na amerykańskie kino, to był dość ambitny film, bo prawie do końca nie można było się domyśleć kto chodzi i zabija, a krąg podejrzanych stale się zmieniał. Nie wiem, czy TVN puści to w powtórce, ale warto zobaczyć, jesli będzie okazja.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Ja tylko pierwszy tzn. 7 odc. obejrzałem, na drugim zasnęłem, ale kontynuując, było to takie... takie dziwne. Swoją drogą nie wiem czemu, ale skojarzyło mi to się z SH.Garnet pisze:teraz jak ogladalam to facet bez glowy latal

Dziewka i tak ładniejsza ;] A szczególnie gdy ją po raz pierwszy widzimy w ambulansie ^^Garnet pisze:make up ma niezly:]
:]Garnet pisze:jutro rano na tvp1 fantaghiro
glamorous vamp
- Nienormalny_PS2
- Malboro
- Go Go Yubari
- Ifrit