FFX POMOC, część druga

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Z belgamine nie trzeba walczyć aż do Ramien Temple (znaczy się, ja nie rozegrałem pierwszej walki, a Maguski miałem).
hymek

Post autor: hymek »

Mam sprawe - potrzebuje wersje do wydruku ffx i ffx-2
Wiem ze to nie jest ten temat ale to tez forma pomocy
Lady Luck

Post autor: Lady Luck »

na dole strony Krypty masz napis "wersja do druku" czy jakoś tak
Erelen_Galakar

O jaką wersję wydruku ci chodzi? Bo nie wiem ^^
[Edit] Lady mnie uprzedziła ^^
sziakgo

Post autor: sziakgo »

czy zeby miec wiecej niz 9999 hp trzeba cos zrobbic?? bo moj kolega ma tyle i mowi ze wiecej juz nei moze miec. zanczy ze moze aktywowac sfery ale to nic nie daje. o co chodzi z tym zyciem?
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

Musisz mieć zdolność w zbroi Break HP Limit. Pancerz taki możesz uzyskać albo po Dark Aeonach albo poprzez Customise i naładowanie w zbroję 30x Wings to Discovery.
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
Luczek

Post autor: Luczek »

Mam pytanko. Czy któremuś z was dark ifrit wypluł armor ribbon/empty/empty/empty, lub ribbon/breake hp limit/empty/empty lub chociaz ribbon/fire eater/empty/empty, ja dostaje same buble w postaci fire eater + breake hp limit.
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
Luczek

Na podanej przez ciebie stronie nie ma odpowiedzi na moje pytanie wiec je ponawiam
Erelen_Galakar

Ależ jest ^^ Przejrzyj dokładnie, jest napisane, jakie właściwości ma zbroja którą zostawia Dark Ifrit. ^^ Czytanie ze zrozumieniem ^^ Dla leniwych:
ZBROJA : Break HP Limit, Auto Pheonix, Fire Eater
Luczek

Z dark valefora wyleciala mi zbroja acropolis dla kimariego ribbon/3x empty wiec mysle ze ifrit moze wywalic tez taka perełke, komuś sie przytrafiło ?
Czips

Post autor: Czips »

Ja mam jedno pytanko, jak mi pare osób poradziło w sprawie dark aeonów, mam trenować drużyne, no i pojawił mi się problem, "pakował" tidusa, i patrze.... może miećgóra 9999HP, nic więcej (trzy HP node poszły w marne), czy jak zdobede jego Celestail weapon to zdejme mu 9999HP :?: :?: :?:
Shimon
Cactuar
Cactuar

Post autor: Shimon »

Hp nie idzie na marne,bo gra zapamietuje kazde Hp jakie komus dodasz
leo

Post autor: leo »

Pytanko, czy można zrobić coś sensownego z OD Rikku "Trio of 9999"?
Wuszukiwarka nie znalazła takiego hasła na forum, więc pytam...
Z góry dzięki :)
Erelen_Galakar

Chodzi ci o to co daje ten mix czy jak go zrobić?
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”