czy zeby miec wiecej niz 9999 hp trzeba cos zrobbic?? bo moj kolega ma tyle i mowi ze wiecej juz nei moze miec. zanczy ze moze aktywowac sfery ale to nic nie daje. o co chodzi z tym zyciem?
Musisz mieć zdolność w zbroi Break HP Limit. Pancerz taki możesz uzyskać albo po Dark Aeonach albo poprzez Customise i naładowanie w zbroję 30x Wings to Discovery.
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...
Mam pytanko. Czy któremuś z was dark ifrit wypluł armor ribbon/empty/empty/empty, lub ribbon/breake hp limit/empty/empty lub chociaz ribbon/fire eater/empty/empty, ja dostaje same buble w postaci fire eater + breake hp limit.
Ależ jest ^^ Przejrzyj dokładnie, jest napisane, jakie właściwości ma zbroja którą zostawia Dark Ifrit. ^^ Czytanie ze zrozumieniem ^^ Dla leniwych:
ZBROJA : Break HP Limit, Auto Pheonix, Fire Eater
Ja mam jedno pytanko, jak mi pare osób poradziło w sprawie dark aeonów, mam trenować drużyne, no i pojawił mi się problem, "pakował" tidusa, i patrze.... może miećgóra 9999HP, nic więcej (trzy HP node poszły w marne), czy jak zdobede jego Celestail weapon to zdejme mu 9999HP