FFX POMOC, część druga

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Shimon
Cactuar
Cactuar

Post autor: Shimon »

Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

Dokładnie. Czips, masz to na Krypcie, w dziale FFX.
Przy odrobinie szczęścia będziesz mógł kupić Zanmato już za śmiesznie małe pieniądze. Ja też bez uprzedzenia wpadłam na Dark Bahamuta w Zanarkand; Yojimbo rozwalił go za jakieś 100.000 Gil.
hymek

Post autor: hymek »

Mam takie pytanko: Mam przedmioty potrzebne do odblokowania Magus Sister (jeden za potwory Mt Gagazet, drugi za pokonanie Aeonow u Belgemine) podchodze do zapory za nia i sie nie otwiera wiec jak mam sobie zabrac te siostry?
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Musisz wpierw pokonać wszystkie aeony Belgamine.
hymek

Wy mnie nie rozumiecie. Podchodze do Belgemine i do wyboru mam walke z Valeforem, Ifritem, Ixionem, Shiva, Bahamutem i to wszystko wiec jak mam wybrac Anime czy Yojimbo?
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Ja tam pokonałem wszystkie dla pewności :) Ale lepiej zrobić za dużo, niż za mało :) Masz już dwa dodatkowe GF-y? Jeśli nie, to zdobądź je jak najszybciej:
Anima: http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=8
Yojimbo: http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=9
[Edit] Kurde coś bardzo szybko posty znikają i moje tracą sens ^^
hymek

Dodatkowy to Yojimbo jest w jaskini kolo ktorej sie zbieralo miecz dla Aurona i Anima - daje ja matka Semura w swiatyni, ktorej wejscie otwiera sie poprzez zrobienie wszystkich closterow lacznie z tym drugim w Zanarkand z tymi kwadratami
hymek

Myslicie ze tego nie czytalem? Ok poradze sobie i zarejestruje sie tu na forum
hymek

Mam wszystkie poza magus sister
hymek

Ntsc bo bez darkow niestety :(
hymek

Dobra tak zrobie, zalicze zewnetrzna walke a potem postaram sie o siostrzyczki, bo jeszcze z Sinem nie walczylem - wlasnie moj brat przechodzi gre z gorsza druzyna i nie dbajac na Celestiany wiec ja tez juz dalbym rade ale chce zdobyc bronie :) to frajda
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

OneWingedAngel pisze:Wygląda na to że za wcześnie próbujesz zdobyć MS. Pokonaj Sin`a. ( z zewnątrz, do środka niemószisz wchodzić) Spróbuj czy coś zmieni.
Hmm..to cos nowego,ja również mam NTSC i siostry zdobyłem jeszcze przed walką z Sinem i zrobiłem wszystko według opisu na krypcie i działa.
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Hymek:
a) Musisz mieć wszystkie przedmioty.
b) Pokonac wszystkie aeony Belgamine.
c) Nie wiem czy jak ją spotykałes po drodze i walczyłeś z jej aeonami, to nie musiałes wszystkich pokonać. Nie wiem czy to ma wpływ, bo nie miałam tego problemu.
d) Poza tym NTSC nie znam, bo zawsze grałam w wersje PAL.
Lady Luck

Post autor: Lady Luck »

Ja mam NTSC, więc powiem tyle:
Wszystko w wersji NTSC jest zgodne z opisem na Krypcie (czyli wersją PAL... czy tak? )
MS zdobyłam bez problemów... Upewnij się, czy masz wszystko i pokonałeś WSZYSTKIE możliwe aeony.
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

I czy w tych starciach (wcześniejszych) z Belgamine napewno ją pokonałeś ;)
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”