a ja za to uwielbiam grać w siatkówkę i nawet lubię piłkę ręcznąLady Luck pisze:Ja na w-fie zawsze lubiłam gimnastykę :]
Jak szaleć, to szaleć- sporty różne
Moderator: Moderatorzy
Hehee, nasz W-F jest fajny ostatnio mielismy gimnastyke, ktora polegala na: robcie sobie co chcecie, ale potem 3 rzeczy z 6 musicie zaliczyc ; )
Czasami jest jeszcze fajniej, przychodzimy na lekcje, jest zbiorka poczym pani udaje sie na kawe do kantorka a my robimy co chcemy. Zeby stwarzac pozory po skonczonej lekcji pani pyta sie w co gralysmy ==' Kocham W-F ; p
A co do sportów uwielbiam taniec (wszelkiej maści ; )) ostatnio jazde konna i sztuki walki, ale ostatnio nie mam czasu : / no i oczywiscie my beloved siatkowka ; )
Czasami jest jeszcze fajniej, przychodzimy na lekcje, jest zbiorka poczym pani udaje sie na kawe do kantorka a my robimy co chcemy. Zeby stwarzac pozory po skonczonej lekcji pani pyta sie w co gralysmy ==' Kocham W-F ; p
A co do sportów uwielbiam taniec (wszelkiej maści ; )) ostatnio jazde konna i sztuki walki, ale ostatnio nie mam czasu : / no i oczywiscie my beloved siatkowka ; )
Zapomnialam powiedziec jak fajna jest nasza sala gimnastyczna otóż:
-jest zimno
-jezeli na dworzu pada to wszedzie porozstawiane sa miseczki bo dach przecieka
-do niedawna w jednej ze scian byla duza dziura, ale ja załatali w koncu bo pilki nam tam wpadaly
-jak sie udezy pilka w sufit to pada snieg Oo (styropian)
i ogolnie jest fajnie ; )
a jeszcze do sportów zapomnialam dopisac snowboard _^_ krotka pamiec ; p
-jest zimno
-jezeli na dworzu pada to wszedzie porozstawiane sa miseczki bo dach przecieka

-do niedawna w jednej ze scian byla duza dziura, ale ja załatali w koncu bo pilki nam tam wpadaly
-jak sie udezy pilka w sufit to pada snieg Oo (styropian)
i ogolnie jest fajnie ; )
a jeszcze do sportów zapomnialam dopisac snowboard _^_ krotka pamiec ; p
Ja szczególnie zapragnęłam tańczyć towarzysko po tańcu z gwiazdami, ale niestety... nie mam partnera do tańcaRinciaq pisze:A co do sportów uwielbiam taniec

Rin masz świetną salę

"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
dodajmy jeszcze że nasza sala to resztki po przedwojennym kościle ( albo powojennym?) i cały sie sypie, zsatnie mamy jedną na 20 osób, i musimy zcasem wchodzić na zmiany bo si nie mieścimy ...-_-" w-f rula
a ja ostatnio ok 2-3 razy w tygodniu chodze na basen i jest fajnie

a ja ostatnio ok 2-3 razy w tygodniu chodze na basen i jest fajnie

&. - > kropek na rollercasterze
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
+. - > kropek z procesją
no coś w tym stylu -_-" ..w każym bądź razie nie da sie tam nic zrobić, bo sie zaczyna sypac ...
ja tańcyłam ....5 lat ..i towarzysko roczek .......i fajnie było ^^
jakieś 5 lat temu ( z rin znam sie od 3 ), stałyśmy koo siebie na turnieju, ale sie nie pamietamy ^^ ( offtop :D)
ja tańcyłam ....5 lat ..i towarzysko roczek .......i fajnie było ^^
jakieś 5 lat temu ( z rin znam sie od 3 ), stałyśmy koo siebie na turnieju, ale sie nie pamietamy ^^ ( offtop :D)
&. - > kropek na rollercasterze
+. - > kropek z procesją
+. - > kropek z procesją
-
- Cactuar
Spoko Erelen. Ja też jestem pływak podniełazik. Mam "zawał" po 20 metrach.
Też kiedys tańczyłem towarzysko przez ponad dwa lata ale się znudziłem tym i niepojechałem na turniej kwalifikacyjny na jakąś tam klasę (decyzję podjąłem przed samym wyjazdem na turniej
).
Dzisiaj miałem mecz w piłkę na boisku o godzinie... 12'00. Do tego sędzia nie dojechał i zaczeliśmy o 12'45 z dwoma przypadkowymi... pijakami.
Też kiedys tańczyłem towarzysko przez ponad dwa lata ale się znudziłem tym i niepojechałem na turniej kwalifikacyjny na jakąś tam klasę (decyzję podjąłem przed samym wyjazdem na turniej

Dzisiaj miałem mecz w piłkę na boisku o godzinie... 12'00. Do tego sędzia nie dojechał i zaczeliśmy o 12'45 z dwoma przypadkowymi... pijakami.
"FFXI": RAMUH: Krzysiek SAM75/ THF50/ WAR46/ NIN44/ PLD,BLM,RNG20/ DRK19/ MNK16/ RDM,WHM10
Leathercraft 7, Goldsmithing 11, Smithing 2, Fishing 15
Leathercraft 7, Goldsmithing 11, Smithing 2, Fishing 15