FFX POMOC, część druga
Moderator: Moderatorzy
Omega Ruins
ja mam pyt jestem w omega ruins ale nie moge znalesc mini omegi uaktywnilem glify w kolejnosciach juz chyba wszystkich (sa 2) i nic nie chce sie pokazac ... nie wiem co robic a jezeli chodzi o najtrudniejszego potwora to powiem tak mi najwieksze problemy co prawie mnie do flustracji doprowadzilo to ten co sie leczyl za kazdym razem jak on mial Sanctuary jezlu ile ja sie z nim nawalczylem pozdrawiam wszystkich i prosze o pomoc w [shadow=red][glow=yellow]Omega Ruins[/shadow][/glow]
Ciemne Aeony!
Mógłby mi kto pomóc! Nie wiem jak mam pokonać ciemne Aeony w dziesiątce bo zaczynają mi zawadzać np. gdy zaczołem grać i "zdobyłem" Yune a ona Valefora to zapomniałem wziąść dla niego "Energy Blasta" a teraz droge do wioski ciemny valefor mi blokuje, tak samo jest gdy ide do Claister of trials w mancalani gdzie droge taranuje mi Shiva! Albo szłem tam gdzie walczy się z Yunalescą bo jest tam podobno jakaśskrzynia (a nie zapisywałem od 5 godzin) a tu..... Dark bahamut!!! i 5 godzin w gry poszło w świat! wie kto jak je pokonać i czy to będzie wszystko w kwiest "Nie przeszkadzania/taranowania drogi"?
- Go Go Yubari
- Ifrit
O dzizas, dark aeony to nie kojoty, które się rozwala jednym cięciem. Nie da się ich pokonać bez napakowanej drużyny. Na Yojimbo przy Darkach należy mieć kupę Gil, bo inaczej adieu. Możesz siębbawić w Overdrive'y ale bez Celestal Weapons to bez sensu, trzeba mieć Damage Limit 9999 zdjęty, właśnie dzięki Celestalom. Bez tego kupa, więc po wakacjach baw się w pakowanie, Aeony nie uciekną.Czips pisze:Już czytałem w skrócie co i jak i powiem jedno co do Tych Ciemniaków, w kwesti treningu postaci to...... po moich wakacjach (a wybierałem się do czech z rodziną n Rolling Eyes Laughing n )