FFX POMOC, część druga

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Wojtexx

Monster Area

Post autor: Wojtexx »

Mam pytanie odnośnie monster Area na krypcie pisze że potwory z Area Conquest jak sie złapie np 3 wilki zostawiają przedmioty jak te przedmioty odebrać??
saint

Post autor: saint »

czesc , moze jestem zoltodziobem ale nie moge pokonac Sanctuara w mt. gazget, probowalem go pokonac aeonami ale za kazdym moim overdrivem on rzucał kurage raz badz dwa. co robic hhhhheeeeelllllppppp
Wojtexx2

Post autor: Wojtexx2 »

O co chodzi w Monster Arenie że cza złapać np 5 potwórów besti gdzie je sie łapieo co w tym chodzi może mi ktos wytłumaczyć??
Raiv

Post autor: Raiv »

Ja mam wersje Hiszpańską FF X i mam mały problem nie wiem jak zdobyć obronę rozszerzająca ilość HP :| wiem, że istnieją trzy obrony dla każdej postaci jedna daje rozszerzenie HP i MP druga tylko HP a trzecia MP jak je zdobyć?

Jeśli znacie inne rozwiazanie tego problemu niż te trzy obrony to napiszcie.

z góry thx (jeśli to jest już gdzies opisane proszę o linka i sorki za problem)
Raiv

Ja wiem tylko o tych trzech obronach co napisałem.

A jak zdobędę to co mam zrobić? bo chyba tego nie wystarczy żeby wszystkie postacie miały wykupione rozszerzenie HP do obrony?

ten gośc to byłem Ja wylogowało mnie ;/
Raiv

a jak naj szybciej zdobyć te:
- Wings to Discovery x30
- Three Stars x30
- Dark Matter x60

Bo ta ilość wystarczy tylko na jednokrotne użycie a ja chce mieć kilka postaci z tymi możliwościami...
Sephir0th

Post autor: Sephir0th »

Witam Wszystkich :smile: Mam takie male zapytanko. Walcze od jakiegos czasu na Specjal conquest. Zbieram te choler.. Dark Matter. Jednak nie zawsze sie go dostaje po wygranej walce. Czy jest jakis sposob zeby przyspieszyc proces zdobywania tego dziadostwa.
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

Najlepiej jest tłuc do skutku Sleep Sprouta lub Vidatu,są oni an jedno ciecie za 99.999,wiec można szybko sie wzbogacić o Dark Matter
FF XII W trakcie katowania
Sephir0th

Post autor: Sephir0th »

OneWingedAngel pisze:Pewnie zbierasz na Ribbon? Jak tak to Dark Aeony i Penance mogą dać zbroję z tym. Na MA jak odblokujesz Ultima Buster dostaniesz Dark Matter x 99. Co do reszty nieda się przyspieszyć.

Pokonalem juz jednego Dark Aeona (tego najprostrzego) i nie dostalem zadnej zbroi z Ribbon'em. Tak wiec dostaje sie go po walce czy trzeba go sobie ukrasc??
Gość

Post autor: Gość »

OneWingedAngel pisze:Po. To losowe. Próbuj do skutku. (jak masz save`a przed walką).

Nie stety juz nie mam tego save'a. no ale mam jeszcze inne dark aeony :)
Puc

Post autor: Puc »

Witam. Mam malutki problem. Chce zdobyć Anime, a przegapiłem skarb w świątyni w Besaid. Pozbyłem się już Dark Valefora, ale przed wejściem stoi jakaś mała kobiszcza i mówi, że w świątyni są mnisi, którzy chcą mnie pojmać.
Jest tutaj ktoś w stanie mi pomóc?
Gość

Post autor: Gość »

Próbowałem. Nic to nie dało.
hymek

Post autor: hymek »

Mam pytanko - nie znalazlem odpowiedzi na nie w waszych postach dlateog je zadam. Gdzie jest druga trasa lapania motyli w macalania woods? Jedna to ta gdzie stoi koles w smiesznym kapeluszu od "mlecznej drogi" z dopalkami w prawo nie daleko calm lands, a gdzie druga trasa?
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

hymek

Post autor: hymek »

Bez obrazy ale te mapki sa kijowo wykonane, jzu ponumerowanie lokacji jest lepsze. Wielkie dzieki ale juz sobie poradzilem. W kazdym razie dzieki za odpowiedzi
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”