Unia Europejska zarządziła, że do roku 2010 państwa członkowskie mają zredukować do połowy liczbę śmiertelnych wypadków samochodowych. Ambitnie i dobrze, ale ciekawe, co zrobią państwu, któremu się nie uda?

Moderator: Moderatorzy
.....HEhehehe.....HEh....heh.....Zaraz chyba wezmę strzelbę i pokażę o co chosi jakby.Ten kraj nie jest chory,on po prostu jest taki "ten".W radiu mówili,że 23.05.05 - to dzień rozłamu polityki czy coś takiego.Podobno jakieś szychy ciągle odchodzą.Eeee masz rację Orion.Kraj jest chory bardzo,na niewyleczalną chorobę.Będzie czwarty rozbiór.Orion pisze:A jak już jesteśmy przy tych tematach to krajowa rada radiofonii i telewizji stworzyła projekt według którego każdy posiadacz internetu będzie musiał płacić abonament rtv ponieważ przez internet można słuchać radia itp.
Chory kraj...
Jakieś niekompetentne osoby prowadzą castingi.Czasem gra tych "aktorów" jest śmieszna.Dziś oglądałem W11 (gdzie sam serial to beton totalny) i jak zobaczyłem jak tam się facet wypowiadał...Brak słów,to nie było już nawet śmieszne,to było tragiczne.Ireth pisze:Ludzie grają w telenowelach bo nie mają kasy ....blech ....co to zrestą za aktorstwo
Koki pisze:Jak ktoś wyatępuje w telenoweli to według mnie już nadaje się na rozstrzelanie.