Reklamy - naj, be, głupie i wszystkie inne :P

Dla fanów małego ekranu. Seriale, dokumenty, reportaże i inne programy, wszystko tutaj.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Ababeb
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Ababeb »

-To mleko z Biedronki.
-Z biedronki? Jak oni to zrobili?

-_-'

Niegdyś nadawali serię reklam rosołów w kostkach, zachwalane przez koguta. Kto na to wpadł, do jasnej cholery?! Ten kurak to musiał być jakiś sadysta, samobójca, masochista, morderca, kanibal czy co tam jeszcze. =P
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Darios

Post autor: Darios »

Kopytko rlz 8)
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Kopytko nie widziałem.
Biedronka- to już stary temat. :razz:
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Reklama o Zbyszku i kredycie :lol:
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Ababeb
Dark Flan
Dark Flan

Ciekawe kto grał Zbyszka. XD
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
cube

Post autor: cube »

Jestem za kopytkiem a bardziej za "kontrola co wyraza ten mix " =D wogole kolesie sa full wypas lepszszi niz grass [ znow was oklamuje 8O) ]
Awatar użytkownika
Ababeb
Dark Flan
Dark Flan

O, też nie widziałem reklamy z kopytkiem. Co w niej zachwalali?
cube

Jak mozna nie widziec tej reklamy jak ja nontopa puszczaja [ czesciej niz ja baki nawet = > ] Reklama + 'a [ zeby ne bylo ze reklame robie =P ] to jest wiec zachwalali swoja siec bo ne wiem jak ci to powiedziec =1
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Mix Plusa :) I koleś dwoma pędzlami wystukuje na klawiaturze kopytko :D
PS. Co znaczy te 80??

[ Dodano: Sob 21 Maj, 2005 20:11 ]
PS1. Cube pisz po polsku i zrozumiale ^^
cube

To 8Oo znaczy to ze jest to minka tak jak ty robisz np ne wiem ;) ^^ O_-
@[ - _ - ]@ czy jak tam robisz to jest poprostu minka a konkretniej ta - 8Oo oznacza zdziwko jak np :|

P.S. Wielu ludzi mnie o to pyta a szczegolnie na serq jak gram w CS' a ne wiem dlaczego =P Moze dlatego ze jest wyjatkowa 8O)
Awatar użytkownika
Ashramus
Cactuar
Cactuar

Post autor: Ashramus »

ugh... emotki z nosami sa okrutne, a z kulfonami to juz w ogole..

:) <-piekne :-) <- slabe :o) <- okrutne

Reklamowka Nescafe Frappe - do mnie nie przemawia. Bunt wiatrakow costam.. przekombinowana.. predzej z ciekawosci i smaku bym kupil niz dzieki tej reklamie.
~~~<< piesek preriowy >>~~~
cube

Okruny to jestes ty obrazajac mojow zyciowke = > a kulfona to mial Gargamel chyba emituja smerfy nawet teraz ;] Btw takze ne czaje tej reklamy wogole to jest pokrecone albo to piwo Dog ze pogode moza przewidziec po zachowaniu zwierzat a na koncu kolo odlatuje a powinien byc wq mnie psiak =P Jeszcze wspomne o zajefajnych reklamach PS2 najczesciej w czasie przerw mieczy meczem. PS2 This Is My True POWER !@@! RRRRRRR
Lady Luck

Post autor: Lady Luck »

Kolejne reklamy Plusa (pan Kubełek XD)
Oraz reklama farb "Jedynka" a w szeczególności świetna jest...hmmm... "piosenka" w tle... :) "Ceśka łopętało" :wink:
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

tylko nowa cena ramy creme fine moze cie bardziej zdziwic :roll:
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Durna reklama jest tych Babiski, te cienkie podpaski do stringów. Reklama idiotyczna ^^
ODPOWIEDZ

Wróć do „Telewizja”