Vis a vis - wasze (foto)mordki
Moderator: Moderatorzy
- Go Go Yubari
- Ifrit
- Go Go Yubari
- Ifrit
- Nienormalny_PS2
- Malboro
- Go Go Yubari
- Ifrit
Czy ja wiem.. dla mnie to wyglada na sporo makijarzu, za duzo czarniawych kolorow na skorze. Skora zwykle jest cielista, no tu papierowa rozumiem ale te czarne plamy.. chyba ze to czerniak, a to przepraszam.. zawsze mowili ze opalanie szkodziGo-Go-Yubari pisze:Nie lubie stosowac makijazu, ale to chyba widać

~~~<< piesek preriowy >>~~~
- Nienormalny_PS2
- Malboro
- Go Go Yubari
- Ifrit
No wiem, na oczy zarywam niewinnych bishonenów, a potem tekst "Death awaits you..." i papa chłopczykuNienormalny_PS2 pisze:To ta co Diabeł sprzedaje za 999 zł?Słyszałem,że nieźle można z nią powymiatać po głowach.Kurczaki,ależ Ty jesteś ładna...Te policzki...Ale oczy są the best,czarne,pełne.Uuuu.

A kupiłam kosę w promocji za 999,99

Takie genyAshramus pisze:Czy ja wiem.. dla mnie to wyglada na sporo makijarzu, za duzo czarniawych kolorow na skorze. Skora zwykle jest cielista, no tu papierowa rozumiem ale te czarne plamy.. chyba ze to czerniak, a to przepraszam.. zawsze mowili ze opalanie szkodzi n

- Go Go Yubari
- Ifrit
- Nienormalny_PS2
- Malboro
Hyhyhy... wlasnie przyszedl mi do glowy powazny temat: czy dziewczyna powinna miec dlugie czy krotkie palce.. kurcze to wsumie spor podobny do - czy lepsze jest ciezkie czy lekkie. Parmenidianski podzial sie tu nie sprawdza, nie ma dobre/zle.. obiie maja swoje racje ale..
Moze macie jakies uwagi?:)
/ta wiem, OT.. ale jedno wychodzi z drugiego:) /
Moze macie jakies uwagi?:)
/ta wiem, OT.. ale jedno wychodzi z drugiego:) /
~~~<< piesek preriowy >>~~~
- Go Go Yubari
- Ifrit
- Nienormalny_PS2
- Malboro
Hej,to jest spoko temacik,chyba wiem co masz na myśli.Ale to nie tutaj chyba,bo OFFAshramus pisze:wlasnie przyszedl mi do glowy powazny temat: czy dziewczyna powinna miec dlugie czy krotkie palce.. kurcze to wsumie spor podobny do - czy lepsze jest ciezkie czy lekkie. Parmenidianski podzial sie tu nie sprawdza, nie ma dobre/zle.. obiie maja swoje racje ale..,to nie tutaj może,bo OFFa napieramy
Moze macie jakies uwagi?n