Idol. Oglądam eliminacje, resztę zwykle olewam. Lubiłam Brodkę, bo głos ma fenomenalny. Po piosence z Blue Velvet bardzo ja szanuje jako piosenkarkę.
Gra w ciemno.... Tydzień temu facet wymienił 106 tyś. na 25 tyś (chyba).

Moderator: Moderatorzy
Program beznadziejny,ale podoba mi się jego hmm.....idea.W normalnym reality show,biorą bandę ludzi i robią z nich gwiazdy.Później nawet pomimo swojej głupoty zarabiają ciężkie pieniądze na reklamach itp.Go-Go-Yubari pisze:A ten program co kobieta, o którą bili się panowie, byla mężczyzną? Miriam?Lol.
Tak, jak są jakieś telekamery czy inn shit, to jako prezenterów dali jednego z moich najlepszych polskich aktroów- Artura Żmijewskiego. Ten tam pierdzielił jakieś głupoty, denne żarty i robił z siebie pośmiewisko, podobnie było z Orłosiem, zawiodłem się na nich...iedy nagle stali się ofiarami własnego kretynizmu
żmijewski praktycznie wszędzie gra podobnie. Tak samo jak Fronczewski. Kiedyś to może i dobrzy aktorzy byli, lecz rutyna ich zjadła. MOIM zdaniem.Darios2 pisze:Tak, jak są jakieś telekamery czy inn shit, to jako prezenterów dali jednego z moich najlepszych polskich aktroów- Artura Żmijewskiego.
Dla mnie najfajniejsza była <bodaj> Maja i Iza, które się piekielnie nienawidziły. Potem nawet razem w Barze wystąpiły, ale długo ich tam nie było.Ireth pisze:laski powalały mnie na ziemie
Widziałem zbereźny film z jej udziałem. Kalectwo. Co też ludzie dla pieniędzy nie zrobią... To się w głowie nie mieści...Go-Go-Yubari pisze:A ten program co kobieta, o którą bili się panowie, byla mężczyzną? Miriam?
ehmm..coz za wypracowanie :] huh na program nei patrzylam,wiec kojarzyc zbytnio nie moge.. < nie> warto wiedziec ze takie cos bylo ;]Bonifacy_i_zdun pisze:No dobra, koniec, Garnet wiesz już o czym mówię?
lol..pamietam jak kumpele o tym gadaly i opowiadaly bom ja na to nie patrzylamLucrecia pisze:Brechtu sezonu dostarczył mi natomiast "Kawaler do Wzięcia", głównie za sprawą napięcia (lol), romantycznej atmosfery (lol) i tytułowego kawalera -- zadufanego w sobie kloca drewna. How nice. I jeszcze te cudownie 'naturalne' dialogi...
Mi ten serial się podobaGarnet pisze: telekamery to jeden *hit..ze sie tak wyraze..zawsze wygrywa swiete m jak milosc...bleh..warto wiedziec na co patrzy 3/4 polakow < bez urazy>
Oj to zwracam honor i przepraszam. Trzeba było tak od razu to bym ci nie prawił kazań :].Lucrecia pisze:Nie bluźnij.Oglądam to od bardzo dawna; wszystkie opisane przez Ciebie sceny doskonale pamiętam, podobnie zresztą jak Sztefena i Gosię w łóżku, Rafała w slipach, Kamila i kolekcję jego przyjaciółek, etc, etc.
Tyle tylko, że ten wtorkowy pocałunek był w takim sporym zbliżeniu, więc się wzięłam i zbulwersowałam.
[joke]