Nienormalny_PS2 pisze:Facet się na trasie ze spadem rozciągał opierając o samochód przodem,a koleś który jechał na tej trasie myślał,że on chce zpchnąć ten samochód.I mu pomógł...
No to teraz wiem, o co chodzi :D . Też ją widziałam i chyba przez 5min. z niej tergałam .
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Nowa reklama POP. Pranie mózgów wspłczesnej "młodzieży" i dzieciom. Nienawidze takich reklam.
Podobnie Kinder Surprise.
"Jesteśmy szczęśliwi: my, on i Kinder Niespodzianka" czy coś w tym stylu >.<
Go-Go-Yubari pisze:"Jesteśmy szczęśliwi: my, on i Kinder Niespodzianka"
Nowy model współczesnej rodziny...
Skoro tak, to te dzieci w reklamach są kanibalami.
Moim skromnym zdaniem beznadzieją jest ta reklama Monte z piosenką. Wolę już słuchać utworów Cactuara, tamte miały lepszą treść. :D
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
A ja przypominam sobie jaką chorą reklamę "Śmierdzieli"... jak ja chcę by śmierdziało to jem mnóstwo fasoli. ;P Tanio, przyjemnie i ekologicznie. Z innych chorych reklam przypominam sobie bondjułele. Aerobik i mieszanka mexykańska suxxxxxx!
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Nie no, ta reklama to już totalne dno ^^ Tak samo jak ta z zaworkiem i ketchup jest zasysany ^^ Ostatnio widziałem taką fajną reklamę, ale nie pamiętam jej ^^ Może, mi ktoś pomoże, ona była taka.... no.... fajna i orginalna A i Bambocha była fajna póki nie dowiedziałem się co reklamują. A i Plus ma fajną, tą gdzie on mówi "alegoria - jeszcze cięższe słowo", a potem "Co mi pan tu napisał - Kopytko )