Znając naszą telewizję,dostaniesz nie jedną szansę...Garnet pisze:..coz pozostaje mi czekac na 4 okazje obejrzenia tego filmu
Filmy i progr w TV które warto obejrzeć w najbliższym czasie
Moderator: Moderatorzy
- Nienormalny_PS2
- Malboro
- Go Go Yubari
- Ifrit
Mam maskę kupiona w sklepie u kobiety, która współpracowała przy tym filmie ^_^ Właśnie maski tam dostarczałaGarnet pisze:powiem jedno,jesli wczesniej tego nie pisalam-uwielbiam ten filmacz ^_^ a tom jest slodziutki tutaj ...i ta melodia przewijajaca sie przez film..;]

"Demony wojny według Goi - TVP1, jutro, 22:40
No, wczoraj <pt.> był Szpital Królestwo. Cóż... W porównaniu do Red Rose film ten wypada o NIEBO lepiej. Wszystko jest właściwie lepsze. Fabuła, szybkość akcji, everything. I ten zwierz ^_^ Swoją drogą nieco mi ten film się z The Eye kojarzy... ciekawe czemu :] Aha szkoda tylko że poszczególne odcinki są strzasznie króciutkie <ok. 40 min> niemniej jednak TVP puściło dwa pod rząd i chwała im za to
Film polecam
[ Dodano: Sob 07 Maj, 2005 ]
ps. zastanawiam się czy wypadek Kinga przypadkiem nie wywarł dużego wpływu na ten film... Co do urazów gościa to właściwie to samo co u Kinga i do tego 2004 rok...

Film polecam

[ Dodano: Sob 07 Maj, 2005 ]
ps. zastanawiam się czy wypadek Kinga przypadkiem nie wywarł dużego wpływu na ten film... Co do urazów gościa to właściwie to samo co u Kinga i do tego 2004 rok...
glamorous vamp
i jak zwykle na tvnNienormalny_PS2 pisze:Znając naszą telewizję,dostaniesz nie jedną szansę...

'zaden sen nie jest tylko snem' :]
^_^Go-Go-Yubari pisze:Mam maskę kupiona w sklepie u kobiety, która współpracowała przy tym filmie ^_^ Właśnie maski tam dostarczała
wlaczylam akurat jak szedl ten...ee...mrowkojad..hem..troche to takie..dziwne bylo :] anyway pozniej zaczely sie Oczy i tyle widzialam ten serialBonifacy_i_zdun pisze:No, wczoraj <pt.> był Szpital Królestwo.

swoja droga warto wspomniec ze serial jest remakiem serialu Larsa von Triera
dzsisiaj o 21.45 spragnieni milosci na ale kino
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
- Go Go Yubari
- Ifrit
- Nienormalny_PS2
- Malboro
Miałem to obejrzeć :D ...zaspałem >_<Lady Luck pisze:Kosmiczny Mecz leci
9.05;TVP1;21.15; "W księżycową jasną noc." - Tłumaczenie pewnie odmienne od oryginału.Swoją drogą u nas tłumaczenia filmów(tytuły)w ogóle są niszczące.Ostatnio nawet dialogi lubią tłumaczyć,np:
dude - tata
ma men - zuch dziewczyna

- Nienormalny_PS2
- Malboro
Zależy.W filmie tym co był na TVP1 on dochodził do władzy.Miał co raz większe poparcie,to był trochę "inny" niż w "Upadku".Tam już był świadom swojego końca i na skraju załamki,więc pewnie zupełnie inaczej się zachowywał,chociaż nie miałem okazji zobaczyć.To jeśli chodzi Ci oczywiście o charakterLady Luck pisze:...Ech... "Upadek" jednak chyba lepiej go oddał..