zaczelo sie south park na tvn7..jakby kogos interesowalo
edit
jutro o 20 na ale kino 'spragnieni milosci' < pozniej ejszcze min. w sobote o 21.45> ..mysle ze fanom azjatyckiego kina nie tzreba powtarzac dwa razy....
Chociaż filmy z nim puszczają po setki razy zawsze je oglądam z wielką chęcią. Ten człowiek miał w sobie coś, co wywołuje za każdym razem ogromną sympatię do niego...
wlasnie..tez moge je ogladac tysiace razy choc juz kazde zdanie znam na pamiec < keidys poruszany byl tutaj jego temat i bodajze Mati San tez go bardzo lubi >
23.10 dzisiaj oczy szeroko zamkniete na tvn siedem :]
Mati-San pisze:Tylko czekam aż znowu zaczną puszczać serię o Żandarmach
Żandarmi !
Przypominam sobie że pewnego razu dawali na TVP 2 "Skrzydełko czy nóżkę", z De Funesem oczywiście. Całkiem fajne, kawałek z "amerykowatą" knajpą jest prześwietny.
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Orion pisze:Ja filmy z de Funesem"tylko"lubię bo mi już zbrzydły :].
Już?Lecą powtórki co jakiś czas,masz prawo aby Ci zbrzydły.Ale co powiesz np o "Top Gun"? :D Polsat chyba wykupił licencję na 30 lat puszczania tego dzieła.Film jest dobry,ale bez przesady.W zasadzie co rok leci.TVP1 czy 2 też za bardzo się nie starają.W grudniowe święta oglądamy "Szklaną Pułapkę" znając każdy dialog.Myślę,że
Garnet pisze:23.10 dzisiaj oczy szeroko zamkniete na tvn siedem :]
A dla "patriotów" na TVP2 o 0.10 - "Psy2" - Last Blood :D
..wlasnie skonczylo sie oczy szeroko zamkniete ;]
powiem jedno,jesli wczesniej tego nie pisalam-uwielbiam ten filmacz ^_^ a tom jest slodziutki tutaj ...i ta melodia przewijajaca sie przez film..;]
..coz pozostaje mi czekac na 4 okazje obejrzenia tego filmu