Aż chce się obejrzeć znowu na dobranockę^^
Kurczaki

Moderator: Moderatorzy
Osobiście czytałam 4 czy 5 książek o Muminkach, daaaaaaawno daaaaawno temu, ale parwie nic juz z nich nie pamiętam. Jedyne co na pewno pamiętam, to tytuły książek: "Kometa nad Doliną Muminków", "Tatuś Muminka i morze", "Zima w Dolinie Muminków".Garnet pisze:nigdy nie slyszeliscie o ksiazkach o muminkach..chociazby o komecie nad dolina muminkow? Shocked < poza wyjatkami ofkoz:]>
w finlandii maja nawet Muumimaailm
Przypomniałem sobie o tym forum po moich maturalnych przygodach:DBoni pisze:Ps. Zito dawno nic nie pisał
Gdzie Ty to wyczytałeś? O_o'Ashramus pisze:Lubie se obejrzec Klan, zwlaszcza ze to juz ostatnie odcinki..
Rysio, ah Rysio mój idol.Ashramus pisze:Dobry serial, debilizm mnie podkurwia a to lepiej niz tempo siedziec..
Nie, to nie ona.Ashramus pisze:Ooo.. chyba Olka sie w gorach zabila! (hope so Evil or Very Mad )
W programie gazety wyborczej są streszczenia odcinków i jest napisane, że się znajdze w Słowacji O.oThompson pisze:Tak, to ona. I dobrze.
Zaspoilerowałam "Klan", zabiją mnie T_TThompson pisze:oby się nie znalazła
Khurde:/ A juz zakladalem ze jej stalaktyty nogi uciely przy samej dup**.. Moze jakies ciekawe sceny by sie pojawily, a tak.. dzieci, umyjscie raczki! Ogolnie, czytajac streszczenie w GW wiele sie z odcinka nie traci..Go-Go-Yubari pisze: W programie gazety wyborczej są streszczenia odcinków i jest napisane, że się znajdze w Słowacji O.o