FFX POMOC, część druga

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Shimon
Cactuar
Cactuar

Post autor: Shimon »

a zaraz przy wejsciu z Macalania Woods po prawej stronie patrzyles?
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Leo jest specjalny HELP od FFX-2, zauważaj takie rzeczy na przyszłość.
Przy klifie na lewo od Agencji, przy wejściu (trochę na prawo) z Macalanii do Calm Lands, czasem tuż przy wejściu do agencji. Czy jak to inaczej nazwać...
Awatar użytkownika
Leo88
Kupo!
Kupo!

Super dziękówa

Post autor: Leo88 »

:D Naprawdę wielkie dzięki ten facet był zaraz przy wejściu z Macalania Woods na Calm Lands :D
DiEs

Post autor: DiEs »

gdzie moge zdobyc lv3 key sphere? :D (zeby odblokowac sobie droge na Sphere Grid) ? :D
Sebek

Post autor: Sebek »

Brajbuj dużo albo walcz z tymi robotami co atakują Haymaker i Blast Punch (nie pamiętam jak się nazywają) te roboty dają albo lv 2 key albo lv 3 key
DiEs

problem w tym ze nie mam Bribe :D

czy moge prosic o wspolrzedne Djose Temple i Zanarkand (temple) ? :D (musze zebrac po skrzynce z tych miejsc aby pozniej miec Anime) :D
Sebek

na co Ci te współrzędne jeśli te miejsca już są w menu airshipa??
DiEs

jak pokonac Dark Bahamuta? :D

mam overdrive'y aeonami , rzucam na poczatku tidusem hastege i to nieco pomaga.. ale DB zabiera mi 99999 hp :/
DiEs

ok , ok :D thx za info i przepraszam :D

a to teraz mam inne pytanie.. otoz chce zdobyc Anime , a brakuje mi "kulki" z Zanarkandu (mam ja zdobyc w Zanarkand Ruins , gdzie zabilem Yunalesce) a na drodze stoi wlasnie ów DB :/ wiec nie dam rady zdobyc juz Animy?
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Dasz, gdy tylko pokonasz Bahamucika :)
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

DB nie znajduje się w swiątyni tylko w pierwszej części Zanarkand. Tak więc, gdy wybierzesz "Zanarkand Ruins" znajdziesz sie nieopodal ogniska. Idź do świątyni, a nie w przeciwną strone, a będzie ok.
guardianpl

Post autor: guardianpl »

Jak mam zjechac z Jojimbo do nizszej ceny?? ciagle daje mu 240k on mowi moze innym razem i ciagle daje 286 jak negocjowac??
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

OneWingedAngel pisze:Dark Bahamut jest w świątyni gdzie się walczyło z Yunaleską
Ups. Maj mistejk. Ju rajt...as olłejs -_-' zenada, bo przecież pisałam Dark Aeony. Nie wiem co mi się pokićkało : /

guardianpl pisze:Jak mam zjechac z Jojimbo do nizszej ceny?? ciagle daje mu 240k on mowi moze innym razem i ciagle daje 286 jak negocjowac??
Możesz dwa razy negocjowac cenę, za trzecim razem Yojimbo odejdzie. Gadaj z nim aż do skutku ;)
Sebek

Jejciu jejciu po co zjeżdżać do niższych cen?? jak masz już dostępnego airshipa to idziesz sobie do Omega ruins (na stronce masz podane współrzędne) tam otwierasz podczas walki skrzynię i wyskakuje mimic który daje dużo kasy. Poza tym czym więcej walczysz tym lepiej bo i trenujesz postacie i kase zarabiasz przyjemne z pozytecznym ja osobiście się nie targowałem i dawałem mu tą kwotę jaką chciał
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”