Nie grałam w FF TA, ale z tego, co przeczytałam, to system z summonami i Totemami jest nawet ciekawy

Moderator: Moderatorzy
a ja myślę że to tyle zajmuje przez filmiki...Matomania pisze:Chyba, że tak jak kiedyś na 1 DVD mieścić się będzie 70%-80% gry a 2DVD to będzie reszta.
kompletna klapa jak oni mogli...Patryk pisze:Niestety Shivy nie będzie.
do niczego nie no to coraz bardziej mi się nie podoba... <patrzy w dal zrospaczona>Patryk pisze:Wogóle w FF12 mają być tylko cztery summony.
to może był jakiś innyIzrail pisze:a filmik z Bahamutem to nic?
mi też wolę ten z pozostałych części a najbardziej ten z... FFX-2Patryk pisze:W ogóle system walki mi się nie podoba
huh to dobrze odetchnęłam z ulgąSephiria pisze:Mówiłam - ściemnia
Eiko czytałaś dyskusję po tym poście Patryka? Bedzie min. 5-6. Ile razy można się powtarzać? -_-'Eiko pisze:Patryk napisał/a:
Wogóle w FF12 mają być tylko cztery summony.
do niczego nie no to coraz bardziej mi się nie podoba... <patrzy w dal zrospaczona>
Na poprzedniej stronie zacytowałam posta Garnet, w którym jest link z tym filmikiem. <Podirytowana mode on> I to był Bahamut. Garnet się raczej nie myli co do newsów.Eiko pisze:Izrail napisał/a:
a filmik z Bahamutem to nic?
to może był jakiś inny
Nowy ma mieć trochę z X-2, trochę też z innych. Poczekamy, zobaczymy. Nie ma co marudzić, jak się jeszcze nie grało w grę. -_-Eiko pisze:Patryk napisał/a:
W ogóle system walki mi się nie podoba
mi też wolę ten z pozostałych części a najbardziej ten z... FFX-2
system walki się chyba nie zmieni zbytnio, różnicą jest to że stworki są widoczne na mapie i bezpośrednio z nimi walczymy oraz dodatkowo postacie nie stoją sztywnie w formacji tylko są rozsiani w oku przeciwnikaPatryk napisał/a:
W ogóle system walki mi się nie podoba
mi też wolę ten z pozostałych części a najbardziej ten z... FFX-2
no fakt patrzac naDarios2 pisze:Może i przeterminowane ale można się co nieco dowiedzieć
byle by nie był podobny do FF8, to bedzie dobrze ( o system chodzi), ale mnie tam bardziej zależy na fabule ...Garnet pisze: co do tych summonow nie dziwicie sie ze bedzie ich malo skoro postawili na styl walki ala vagrant story