A ja właśnie zebrałam pierwszą monetę w opuszczonym basenie....biedna ja....HWDPIS pisze:Nad monetami siedziałem z 40 minut żeby w końcu ułożyć i za każdym razem na kartce zapisywałem kombinacje........wyszło na to że miałem około 200 kombinacji.....i akurat ostatnia(najłatwiejsza)była rozwiązaniem..... :D jaja na całego :D
In my restless dreams I see that town <SILENT HILL>
Moderator: Moderatorzy
Biedna, bo jak pomyślę, że to dopiero początek, a ja już sie przestraszyć zdążyłam ze dwa razyGarnet pisze:czemu biedna..to znaczy ze ..duzo jeszcze przed Toba...a to znowu znaczy ze jeszcze nie raz zerkneisz do miasteczka

Chodzi o ten drugi tryb, co sie go wybiera na początku? Bo jeszcze nie zdążyłam wypróbować.Garnet pisze:swoja droga masz scenariusz marii tez?
A dziś mam w torbie SH4 The Room, więc muszę się zmobilizować i zagrać przez weekend trochę dłużej. Gier przybywa, a ja mam nadal FF9, LOTR, SH, Tactics, Vagrant do przejścia...
Zobaczymy jak ci pójdzie SH4 ale radze(z doświadczenia
) żebyś najpierw skończyła SH2
Zobaczysz ile jest "powiązań" :D
Zobaczcie sobie kilka tapetek z Silent Hill może komuś podpasują
Obrazek 1
Obrazek 2
Obrazek 3
Obrazek 4
I ostatni:
Obrazek 5
Mam nadzieje że się komuś spodobają

Zobaczcie sobie kilka tapetek z Silent Hill może komuś podpasują

Obrazek 1
Obrazek 2
Obrazek 3
Obrazek 4
I ostatni:
Obrazek 5
Mam nadzieje że się komuś spodobają

I przyjdzie śmierć na skrzydłach pieśni,
W niej owoc zbrodni już dojrzewa,
I wreszcie koniec wasz się ziści,
I wreszcie harfa nam zaśpiewa!
http://gry.onet.pl/wia_item.html?DB=120&ITEM=1089074
To dla fanów filmów <SH> :]
[ Dodano: Pią 29 Kwi, 2005 ]
http://www.horror-movies.ca/gallery27.htm
No podobne nawet...
To dla fanów filmów <SH> :]
[ Dodano: Pią 29 Kwi, 2005 ]
http://www.horror-movies.ca/gallery27.htm
No podobne nawet...
glamorous vamp
nie wiem kiedy sie go wybiera bo neistety go nie mam...ale powinno pisac maria's scenario or sth like this ^_^Ivy pisze:Chodzi o ten drugi tryb, co sie go wybiera na początku? Bo jeszcze nie zdążyłam wypróbować.
...hmm..babka z telefonu i marzyciela jako glowna bohaterka...takie sobie to...
pierwsze sceny z filmu
http://img237.echo.cx/img237/1935/1f0512659kp.jpg
http://img45.echo.cx/img45/3452/96adfe3e4nv.jpg
Kiedy tylko się rozpoczęły pierwsze zdjęcia do nowego filmu grozy, który umiejscowiony będzie w realiach słynnego miasteczka, pojawiły się konkretne informacje min. na temat występujących w kinowym obrazie aktorów.
najwieksze bzdury jakie ostatnio slyszalam -_-
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Już po więzieniu biegam, czuję, że finał nie tak daleko (tylko mi nie mówcie kiedy)Mischi pisze:A dokładnie "Born from a Wish"

Zaczynam tylko trochę żałować, że akcje mam na beginner. Nie chciałam się za bardzo przemęczać, bo nie przepadam za elementami zręcznościowymi, ale ułatwienie na tym poziomie to gruba przesada... Potwory czekaja grzecznie, aż się do nich zbliże, postoję sobie jeszcze i poprzyglądam się, po czym cierpliwie czekają, aż im z drąga przyłożę..Dopiero w więzieniu zaczęłam używać handguna, mam 400 sztuk amunicji, a potwory i tak giną po jednym strzale.. Nie powiem ,żeby to był taki wielki minus, bo to miła odmiana po Residentach, gdzie zombie atakowali grupami... SH kładzie nacisk na fabułę i zagadki i to się chwali.. W gruncie rzeczy mogę mieć pretensje tylko do siebie...
Zagadki okazały się na poziomie Hard dobrze wyważone. No chyba że to moje doświadczenie w przygodówkach pomogło.. Żadna nie doprowadziłą mnie do szału i nie zabrała dłużej niż 15 minut...nawet z monetami okazało się, że nie taki diabeł straszny..
[ Dodano: Czw 05 Maj, 2005 ]
Była zagadka z wisielcami, ale na hard takiego uroczego wierszyka rzeczywiście nie ma...The Sorrow pisze:"Deadman, deadman swingin on the three,
how many deadman do you see...."
[ Dodano: Czw 05 Maj, 2005 ]
Teraz jestem w hotelu nad jeziorem.. i teraz to już na pewno koniec się zbliza

A wiesz że to świetny patent? :D albo stane pod kościołem z kartką "Ludzie pomocy potrzebuje na........SH2" od jutra zaczynam :D i będę zdawał relacje ile dostałemGarnet pisze:taa...stan sobie na dworcu z kartka zbieram na sh2 :]

I przyjdzie śmierć na skrzydłach pieśni,
spokojnie,gra ma kilka zakonczen wiec nastepnym razem ustawisz sobei chociazby na normal < oczywiscie jeslie bedzie Ci sie chcialo zrobic te inne zakonczeniaIvy pisze:Zaczynam tylko trochę żałować, że akcje mam na beginner. Nie chciałam się za bardzo przemęczać, bo nie przepadam za elementami zręcznościowymi, ale ułatwienie na tym poziomie to gruba przesada...

i'm waiting :]HWDPIS pisze:będę zdawał relacje ile dostałem
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
- Nienormalny_PS2
- Malboro
Ludzie cenią szczerość.Nad morzem był pijak który miał napisane:HWDPIS pisze:Garnet napisał/a:
taa...stan sobie na dworcu z kartka zbieram na sh2 :]
A wiesz że to świetny patent?
"Nie mam na chleb,pomocy." - I popijał wódeczkę,ale było dwóch chłopaków również z kartką i napisem:
"Nie mam pieniędzy,lecz mam smaka na kuraka." - I ludzie im rzucali z uśmiechem.Co prawda różnica między kurczakiem a grą jest duża,ale jak ja bym szedł to coś bym rzucił