FFX POMOC, część druga

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Go-Go-Yubari pisze: strategia na Ronso
Na nich to napewno szybkość... no i duża obrona
Go-Go-Yubari pisze: Luca Goers?
Na nich poprostu musisz mieć w miarę dobrą drużynę... Przecież to najlepiej sterowana przez komputer drużyna

[ Dodano: Sob 30 Kwi, 2005 ]
Co prawda nie podałam zbytniej strategi, ale to nic
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Gość

Post autor: Gość »

To ja spowrotem i mam znowu pytanie jakie staty musze miec by sie petowac z dark aeonami??? Takie minimum (chodzi o dark shive i valeofora)

i czemu nie przychodza maile z rejestracji??? :570: :neutral:
Lady Luck

Post autor: Lady Luck »

Gość pisze:i czemu nie przychodza maile z rejestracji???
OneWingedAngel pisze:Dobrze wpisałeś adres e-mail?
To ja spytam jeszcze o to- a możesz się zalogować? Bo może walnąłeś się i w mailu i w nicku? (tak tylko sugeruję..)

Gość pisze:jakie staty musze miec by sie petowac z dark aeonami???
Wyobraź sobie najwyższe, jakie zdobędziesz w czasie ok. 20 godzin. Już? Nooo, to teraz pomnóż to razy dziesięć :wink:
Patryk

Post autor: Patryk »

Moim zdaniem najniższe parametry mogą być takie:
Hp - 24000Hp
Mp - 800 - 2000 (jak kto chce)
Strength - 172 - 190
Defence - 172 - 190
Magic - 180 - 190
Magic Defence - 180 - 192
Agility - 190 - 200 (ja pokonałem Dark Shivę z 192 Agility)
Luck - nie sądzę, żeby Luck coś pomógł
Evade - po co? I tak Cię trafi
Accuracy - 200 - 255

Ja takimi statami pokonałem Dark: Valefora, Ifrita, Ixiona, Shivę i Bahamuta.
Ostatnio zmieniony ndz 01 maja, 2005 11:36 przez Patryk, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Gość pisze:To ja spowrotem i mam znowu pytanie jakie staty musze miec by sie petowac z dark aeonami???
Sprawdź sobie jakie statsy mają twoje Aeony- takie powinny starczyć. Osobiście pokonałam Valefora Maguskami (wiem, za dużo wyręczam się Aeonami, na ale trudno)
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Patryk

Eiko pisze:Osobiście pokonałam Valefora Maguskami (wiem, za dużo wyręczam się Aeonami, na ale trudno)
Ja pokonałem Dark Valefora osobiście. Gdy drugi raz grałem ponałem Valefora Shivą. Uwielbiam walczyć Aeonami.
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Ręcę opadają.... Tu nie macie się chwalić, kto kogo jak pokonał, tylko ludzie proszą o konkretne odpowiedzi, na konkretne pytania. Czy może warningami muszę wam to przypomnieć :roll:? Może tak, czekamy na następne pytanie.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Patryk

Gdzie można szybko zdobyć przedmiot Three Stars?
Patryk

Tak, odblokowałem Earth Eatera. Ale przez pomyłkę wsadziłem Break Mp Limit do zbroi z jednym slotem.
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Gościu na stronie krypty jest dział "Dark Aeony". Tam masz napisane wymagania i sposób na złe aeony. Patryku co do Ciebie to nie zapominajmy, że używałeś kody, więc Twoje "pokonałem osobiście" jest mocnym przesadzeniem.
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Przperaszam, że zawrócę na chwilę z tematu, ale dam odpowiedź na pytanie wzgledem aktywacji. A więc ostatnio z jakiś powodów nie trzeba było potwierdzać rejestracji, a od razu się wchodziło i logowało :) A na pozostałe pytania, odpowiedziano powyżej :)
DiEs

Post autor: DiEs »

Cześć :D

mam problem , a mianowicie zatrzymalem sie na walce z Sanctuary Keeper ;/ ma on 40000hp gdy juz go prawie zabilem (zostalo mu okolo 10000hp) to uzyl curagi ;/ i dodalo mu 9999 hp ;/ jak polecacie zeby przejsc go? (mam lulu flare ale zabiera tylko 4000hp) ;/ Prosze o pomoc :D
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Nie pamiętam czy w FF X jest taki czar, ale warto sprawdzić. Masz może taki czar (bądź umiejętność), która nakłada na wroga status Zombie, wtedy zamiast się leczyć, będzie zadawał sobie obrażenia.
Patryk

W FFX jest Skill zwany "Zombie Attack" i kosztuje 10Mp.
DiEs

Post autor: DiEs »

aha :) , a jak zdobyc tego skilla? na Sphere Grid? :P
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”