FFX POMOC, część druga

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Gość pisze:1. Czy da sie wejsc do swiatynie w macalani i besaid bez walk z dark aeonami
Jak już masz Airshipa to nie
Ale spróbuj najpierw tam iść i to powkładać. Ja nawet nie wiedziałam, a wszystko zebrałam.
Gość pisze:2. Mam Flower Sceptor i Blossom Crown a przejscie jest nadal zamkniete
Trzeba coś jeszcze, ale nie pamiętam co. Miałam taki fajny opis, ale się zbył...
No OWA już napisał... A prościej trzeba mieć wszystkie poprzednie Aeony
Ostatnio zmieniony sob 30 kwie, 2005 19:02 przez Eiko, łącznie zmieniany 1 raz.
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Gość pisze:2. Mam Flower Sceptor i Blossom Crown a przejscie jest nadal zamkniete
A pokonałeś wszystkie aeony Belgamine?

Gość pisze:Znalazlem pare lokalizacji na mapie ktore podam niedlugo jak sie zaloguje Zna ktos moze jakies lokalizacje chetnie bym poznal
Wszystkie możliwe lokacje (6) zostały już znalezione. Dawno, dawno temu... w odległej galaktyce...

OneWingedAngel pisze:Mieć Animę i Yojimbo.
A jako, ze nie wziąłeś skarbów z Macalani i Besaid (tak wnioskuję) to czeka Cię walka z Dark Valeforem i Dark Shivą. Pomoc do tych walk jest na stronie Krypty, zapraszamy. ^_^
Gość

Post autor: Gość »

1. no to mam lipa musze pokonac dark aeonki (2 dokladnie) a moje staty to ok. tak: Tidus HP 4000 Celestial weapon(polowa)
Wakka HP 4000 Celestial weapon(polowa)
Auron HP 5000 Celestial weapon(polowa)
Yuna HP 3000 Celestial weapon(caly)
Lulu HP 3000 CElestial weapon(caly fuks straszny fuks)
Rikku HP 4000 Celestial weapon(polowa)
Kimhari HP 3000 Celestial weapon(polowa)

No a co do lokalizacji to te all mam procz Battle side...

aha i czy ktos moze mi powiedziec co to HASTEGA bo niewiem (serio... dochodze z 6 pol jeszcze na sphere girdzie)
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Gość pisze:HASTEGA
To jak się nie mylę ulepszone Haste
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

To napewno ulepszone Haste, które można rzucić od razu na trzy osoby :)
Gość

Acha i jeszcze jedno pytanie czy cos sie stanie z Auronem na koncu gry czy jakos tak?? ktos zginie?
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Gość pisze:Acha
Zamienię się w Go-Go, bo tego błędu nie umiem znieść aha przez samo "h"

A z tym Auronem to... nie chcę zdradzać tajemnicy :P Sam zobacz
Erelen_Galakar

Jak dojdziesz to się wszystkiego dowiesz :roll: Jeju co za ludzie :roll:
Gość

Ok zarejestrowalem sie :P a tidus jest wyzej Wakka Tidus i Auron zadaja od 3000-5000 narazie fajnie ... czy oplaca sie kupowac X-2 jesli nie przeszedlem jeszcze X (jestem przy sinie ...walka ale najpierw celestiale i podszkolenie)
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Ja do tej pory nie przeszłam FFX na 100%, a FFX-2 też przechodzę nie wiadomo ile ;) kupić możesz najwyżej poczeka
Erelen_Galakar

Możesz kupić przjedziesz później :) Ja najpierw miałem X-2, a dopiero potem kupiłem X, ale najpierw zagrałem w X :)
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Obecnie przechodzę FFX i w tej chwili biegam po Omega Ruins i zdobywam Expy. Nie bawię się w skrzynki, ale pole do treningu kapitalne. ^_^ Magus mam i zaczeło mnie bawić używanie ich.... Kto by pomyslał.

Statystyki to masz typowe jak na postacie, które po kolei się rozwijają. Pobaw się w zdobywanie expów. Nie radzę iść na Monster Arene z HP ok. 4000.

Co do Dark Aeonów, to najpierw przejdź Monster Arenę.
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Go-Go-Yubari pisze: Nie radzę iść na Monster Arene z HP ok. 4000.
Chyba, że masz Maguski, które odwalą za Ciebie robotę (mogą być też Anima i Bahamut)
Go-Go-Yubari pisze: Magus mam i zaczeło mnie bawić używanie ich
Mnie bawią ich ataki i ciekawi to, co akurat zrobią (wkońcu nigdy nie wiadomo, co będzie i o to chodzi)
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Eiko pisze:Chyba, że masz Maguski, które odwalą za Ciebie robotę (mogą być też Anima i Bahamut)
Co to za zabawa, wyręczać się ciągle aeonami? :/

Napadło mnie na blitzball. Wiem, że jest od tego cały topic, ale chodzi mi o pewnien drobiazg. Jaka jest najlepsza strategia na Ronso i Luca Goers? :roll:
Erelen_Galakar

Moje strategie:
Ronso - z tego co pamiętam mają cholernie wysoki Atak i E(coś tam :D). Ja ich rozwalałem dużą ilością podań i później napastnik sam na sam z bramkarzem.
Luca Goers - a kto to :roll: Jeśli masz kłopoty to Jecht Shot, ale to cieniasy jakich mało :)
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”