Pieczywo człowieka rozsadza na boki.Eiko pisze: no a na dobrą linię to można nie jeść chleba tylko bułki podobno mniej kaloryczne no i lepsze
Zdrowe odżywianie, zdrowy styl życia
Moderator: Moderatorzy
Nyo... bardzo dobre na sucho lepsze niż z mlekiem...Lady Luck pisze:Pyyyycham :] pod warunkiem, że `na sucho` :]
Najczęściej, ale jak byłem na obozie w Mrzeżynie to była tam bardzo fajna budka i robili tam świetne gofry naprawdę lepsze niż w zwykłych budkach (szczegulnie z bitą śmietaną i truskawkami mniam ^^)Erelen_Galakar pisze:Xellos jeśli jadasz tylko gofry robione przez siebie to wszystko w porządku

Może nie od 7 do 16-17 tylko powiedzmy od 7 do 11 czyli drugiego śniadania w szkole/pracyKoki pisze:Jak ludzie mają przetrwać z samymi płatkami o 7 aż do obiadu(16-17), nie mam pojęcia.
Ja jak tylko mam, a mam mało kiedy, bo tak je lubię, to jem na każde śniadanie właśnie mleko z płatkami
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
- Kairi-chan
- Cactuar
*cough cough*Polecam płatki Fitness. Bardzo dobre
każde prócz zwykłych corn flakes...
*&ke?#o_O%* chce mi sie na was bluzgać ...lol.. corn flakes najzwyklejsze i najpyszniejsze... mniam mniamco prawda to prawda tego nie można jeść poprostu za dużo tego w jednej paczce chyba przez pięć tygodni to męczyłam

lubię jeszcze Nesquick (?) ze względu na "kakao"
Kangusy i CiniMinis pyszne na sucho (i Corn Flakes też... prosze jakie to uniwersalne

mmmm....cynamon....mmmm... uwielbiam cynamon
Jeszcze bardziej od Nesquicków uwielbiam Chocapic :DKairi-chan pisze:lubię jeszcze Nesquick (?) ze względu na "kakao"
[ Dodano: Pią 29 Kwi, 2005 ]
Uh... to już chyba lekka przesadaKairi-chan pisze: zwyłam jeść to maniakalnie (śniadanie, kolacja, dzień w dzień)

"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
- Kairi-chan
- Cactuar
No widzisz ty nie znosisz moich ulubionych płatków, a ja twoichKairi-chan pisze:tego nie znoszę.... za słodkie... może i mleko robi sie smaczniejsze (bardziej czekoladowe) ale same płatki za słodkie

Ja też zbyt długo nie wytrzymuje po takich płatkach, ale rano mam mało czasu no a to jest wspaniała przekąska. Jem, bo lubię i nawet jakbym miała nie wytrzymać to i tak nie przestanę jeść płatków na śniadanie :D Jem je chyba od 4-tego roku życia
http://www.cdc.gov/nccdphp/dnpa/bmi/calc-bmi.htm
czyli Patryku, według tego kalkulatora, masz niedowagę.
czyli Patryku, według tego kalkulatora, masz niedowagę.