Ech, Bartolus, chyba Cię kocham. :D (Jedyna bratnia dusza na tym wielkim świecie, heh.

) Gdyby nie to, że piszę z kafejki i muszę się streszczać, już bym Cię zamęczała wiadomościami na priva. ^_______^
Odpowiedź oczywiście zaliczam - ten quiz stał zbyt długo w miejscu... nie, żebym narzekała

- choć co do trzeciego podpunktu, Seal Rating, mogłabym się troszkę przyczepić.
Bartolus pisze:Einherjorów( czy jak to się pisze...)
Einherjarów.
Bartolus pisze:Seal Rating- W sumie to nie wiem co to jest....Wiem tylko ,że ma to Valkyria zamiast Hero Value
Seal Rating to, najprościej rzecz ujmując, stopień 'zapieczętowania' wspomnień Valryrii z poprzedniego życia, a tym samym 'podporządkowania' Lenneth Odynowi (im niższy wskaźnik, tym mniejsza kontrola Odyna).
Bartolus pisze:Z tego co zauważyłem to czasem maleje po rekrutacji
...niektórych bohaterów. Luciana i Mystiny, o ile dobrze pamiętam. Może kogoś jeszcze. *idzie sobie przypomnieć*
Bartolus pisze:zwiększa się po wysłaniu bohatera
O dwanaście punktów, tego się nie da uniknąć. Plus dodatkowe +2 za założenie Pierścienia Nibelungów.
Bartolus pisze:Podobno musi być poniżej 40 punktów ,abu zobaczyc najlepsze zakonczenie
Bingo.
Żeby obniżyć SR, trzeba wykonać szereg czynności -- i to w odpowiedniej kolejności (np. odwiedzić Gerabellum, przejść wieżę Lezarda w rozdziale czwartym, etc.) Ale warto, warto. ^^ Szczerze mówiąc, nie wyobrażam sobie przechodzenia gry bez zakończenia A (i na poziomie innym niż hard. :D)
Anyway, do tego są odpowiednie FAQi, np. ten:
http://db.gamefaqs.com/console/psx/file ... ending.txt
A jakby co, zapraszam na priva. :D
aż tak wredna nie jestem. [:twisted:]