Gość pisze:chciałem was pochwalić bo to najlepsza strona o ff jaka istnieje
Wiemy. Poza tym jak tylko dojdzie spis miksów Rikku, to już nie będzie mowy o konkurencji <narcyzm mode on>
Gość pisze: po drugie mam zapytanie jaki nik ma ten kto prowadzi w ffx i ffx-2 opisy przejścia?? z góry dziękuje za odpowiedź
Krakers. Właściciel Krypty. Dodam, ze końcówkę FFX-2 pisałam ja, ale to się nie bardzo liczy Poza tym różne "poddziały" pisali różni ludzie. Zwykle autorzy są podani, gdy takowego nie ma znaczy to, iż praca została wykonana właśnie przez Krakersa. ^_^
hej czy ktos muglby napisac gdzie znalesc bronie z auto-life lub auto-phenix no i rebbon bo mam male problemy z great malboro i dark aeonami a juz powoli mnie :D
Chcesz bana? Chcesz? Bo ja Ci moge szybko załatwić. Nie po to pisałam dział o Dark Aeonach, zeby się o nie tutaj pytać >_<' Normalnie, zbanować to mało.
otoz mam problem jak mozna naladowac przed walka overdrive'y postaci?Walcze z Seymourfluxem i wpadlem na pomysl zeby naladowac overdrive'y postaci i aeonow przed walka jak to zrobic?
Go-Go a nie zapomniałaś czasem o Overdrive Boosters? To specjalne itemki, które jednorazowo łądują paski Overdrive na maksa - działają tylko na postacie. :D
A tak na serio - nie ma innej możliwości, jak wyćwiczenie trybów Overdrive'a i aktywowanie ich, by pasek OD rósł jak najszybciej. Tidusowi na przykłąd ładnie rośnie w trybie Warrior. I tak jest łatwiuej niż w FF 7, gdzie im lepszy poziom limitu, tym dłużej pasek się ładował, w FF 8 były Aura Stones i Aura Spell, a w FF 9 High Tide, przyspieszająca wzrost paska Trance.
If you want the world
Use your mind, take control
Feel the strength - rise from within
If you really want it, the world is yours
Witam mam problem poniewaz chcialbym zdobyc magus sisters i anime:
1. Czy da sie wejsc do swiatynie w macalani i besaid bez walk z dark aeonami
2. Mam Flower Sceptor i Blossom Crown a przejscie jest nadal zamkniete
Znalazlem pare lokalizacji na mapie ktore podam niedlugo jak sie zaloguje Zna ktos moze jakies lokalizacje chetnie bym poznal