kiedyś miałam mp3 jakl na jakimś koncercie Avril śpiewała "Chop suey" SOAD ..leżałam ze śmiechu
Dobra muzyka
Moderator: Moderatorzy
podające sei za punk?? Avril Lavigne :D
kiedyś miałam mp3 jakl na jakimś koncercie Avril śpiewała "Chop suey" SOAD ..leżałam ze śmiechu
&. - > kropek na rollercasterze
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
+. - > kropek z procesją
hehh ..Garnet ..zaczynasz mój ulubiony temat ..ale bede tolerancyjna ...ale ja jej tak nie znosze!!! arghhh ...
żałuj że nie słyszałaś tego Chop Suey -_-" ..słucham tego na poprawe humoru
ja tam nie weim co ona spiewa ....czy moze lepiej :gra ( bieedna gitara, i tak mi sie jej wiosła nie podobają
)
wymyślmy moze nowy gatunek "podmetalu" dla niej??
ehh ..tolerancyjna ..tolerncyjna .... :D
żałuj że nie słyszałaś tego Chop Suey -_-" ..słucham tego na poprawe humoru
ja tam nie weim co ona spiewa ....czy moze lepiej :gra ( bieedna gitara, i tak mi sie jej wiosła nie podobają
wymyślmy moze nowy gatunek "podmetalu" dla niej??
ehh ..tolerancyjna ..tolerncyjna .... :D
+. - > kropek z procesją
+. - > kropek z procesją
jeśli sie uchowało na jakiejś płycie po formacie to wysleGarnet pisze:przeslij na maila :]
nie miałabym niec do jej mózyki, gdyby nie podawała sie za kogoś kim nie jest ..ostatni tekst z jej wywiadu "chciałabym teraz nagrać ostrą płyte, taką jak "Nevermind" Nirvany"
Kurt sie pewnie w grobie przewraca @_@
+. - > kropek z procesją
+. - > kropek z procesją
-
Lady Luck
-
Cid
Masz świetny gust.Ireth pisze: Chop Suey
Ireth, Ty słuchasz tego na poprawę humoru, ja słucham Nightwish'a, kiedy leżę w łóżku i zasypiam. Słuchaj sobie tak przynajmniej pół godziny ich utwory (polecam Dead to the World, Ocean Soul, The Phantom of the Opera, The Wayfahrer, Wish I had an Angel, Nemo, Creek Mary's blood i Ghost Love Score) jednocześnie zapadając myślami gdzieś daleko... w końcu poczujesz takie znużenie (nie z nudów
A mój rekord to zaśnięcie przy akompaniamencie Iron Maiden. :]
czemu od razu 'sluchaj'Cid pisze: Słuchaj sobie tak przynajmniej pół godziny ich utwory
mierna podrobaCid pisze:The Phantom of the Opera,
i koszmary masz? :]Cid pisze: wystarczy zdjąć słuchawki i odłożyć. Zaśniesz w 5 minut. Ja tak mam.
< sorry ale musialam :]>
jakby co na myspace mzona posluchac nowej plyty NIN
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
-
Cid
A propos "Upiora" i Nightwisha...
Heh, lubię każdą możliwą wersję tej piosenki. ^^ Chociaż... chwila, moment - wykonanie Sarah Brightman chyba nie bardzo przypadło mi do gustu.
Cid pisze:Weź pod uwagę, że to zostało celowo przerobione pod wersję gothic-metalową. Ale fakt, oryginał o wiele lepszy.Garnet pisze:mierna podroba
Heh, lubię każdą możliwą wersję tej piosenki. ^^ Chociaż... chwila, moment - wykonanie Sarah Brightman chyba nie bardzo przypadło mi do gustu.
emm ..Cid
..SoaD cenie sobie bardzo, ale do najtfisha mnie nie przekonasz
juz mnie raz koleżanka próbowała, i wytrzymałam jakies pół płyty ....więcej nie byłam w stanie ..sorry, ale to nie mój klimat
ja zasypiam przy "Centrefolds" Placebo ..będe tego słuchac tak długo,aż będe czuła te ciarki na plecach przy tym wyciszeniu, pianinku i rozlegającym sie znikąd głosie Briana ..
....rety ...uwielbiam ten stan ....nieby niepokój dziwny lęk ..nie potrafię bez tego zasnąć ...ta piosenka ma niezwykły, lekko psychodeliczny klimat @_@ ....
...ale słuchanie jej ma sens, kiedy juz sie przesucha całą płyte, przebrnie przez tą sinusoidę nstrojów ( bo centrefolds jest osatnie) i słucha jej sie kiedy jest ciemno, wtulasz sie w poduszke, i już prawei odpływasz ..
..jeejj ..znowu sie rozpisałam ..ale ja to kocham ....moze to tylko na mnie tak działa?? :D
ja zasypiam przy "Centrefolds" Placebo ..będe tego słuchac tak długo,aż będe czuła te ciarki na plecach przy tym wyciszeniu, pianinku i rozlegającym sie znikąd głosie Briana ..
....rety ...uwielbiam ten stan ....nieby niepokój dziwny lęk ..nie potrafię bez tego zasnąć ...ta piosenka ma niezwykły, lekko psychodeliczny klimat @_@ ....
...ale słuchanie jej ma sens, kiedy juz sie przesucha całą płyte, przebrnie przez tą sinusoidę nstrojów ( bo centrefolds jest osatnie) i słucha jej sie kiedy jest ciemno, wtulasz sie w poduszke, i już prawei odpływasz ..
..jeejj ..znowu sie rozpisałam ..ale ja to kocham ....moze to tylko na mnie tak działa?? :D
+. - > kropek z procesją
+. - > kropek z procesją
-
Cid
Heh, każdy ma nieco inne gusta i je szanuję.
Mi jednak odpowiada klimat i SoaD'u i Nightwisha, tego drugiego zwłaszcza. Po prostu baardzo lubię mroczne klimaty przywodzące na myśl gotyk. :] No i te symfoniczne utwory z akompaniamentem chóru, takie jak Ghost Love Score.... achhhhhh..... cudo >;]
Ja z kolei uwielbiam stan "spadania z pustkę", kiedy leżę w łóżku ze słuchawkami na uszach, zamykam oczy i powolutku odpływam, starając się ciągle być skupionym na jednej rzeczy... a muzyka gra... geez, jakie to wspaniałe uczucie. *__*
Mi jednak odpowiada klimat i SoaD'u i Nightwisha, tego drugiego zwłaszcza. Po prostu baardzo lubię mroczne klimaty przywodzące na myśl gotyk. :] No i te symfoniczne utwory z akompaniamentem chóru, takie jak Ghost Love Score.... achhhhhh..... cudo >;]
Ja z kolei uwielbiam stan "spadania z pustkę", kiedy leżę w łóżku ze słuchawkami na uszach, zamykam oczy i powolutku odpływam, starając się ciągle być skupionym na jednej rzeczy... a muzyka gra... geez, jakie to wspaniałe uczucie. *__*
Ja odpływam przy plecbo ..jak to lubisz, to twoja sprawa....każdy jest inny
mi sie troche gryzło w nihgtwishu to połączenie gitar( a dokładniej przesterowanego dźwięku) z fletami .... niektórym sie to podoba ...
a jak juz jesteśmy przy spaniu
ja jak sprzatam pokó to słucham sobie płyty incubusa " a crow left of the murder"
taki bzik
a juz niedługo bede miała co słuchac, bo mi kumpel dostarczy 170 piosenek Kaczmara .....łoj ..bede słuchać przez miesiac :D
mi sie troche gryzło w nihgtwishu to połączenie gitar( a dokładniej przesterowanego dźwięku) z fletami .... niektórym sie to podoba ...
a jak juz jesteśmy przy spaniu
ja jak sprzatam pokó to słucham sobie płyty incubusa " a crow left of the murder"
taki bzik
a juz niedługo bede miała co słuchac, bo mi kumpel dostarczy 170 piosenek Kaczmara .....łoj ..bede słuchać przez miesiac :D
+. - > kropek z procesją
+. - > kropek z procesją