Moderator: Moderatorzy
narazie THF ale wkrótce zmienię na RNGKrzysiek pisze:Kairi Jaki jest Twój main?
to co dałam na beżowym tle to właśnie ten program : )Krzysiek pisze:Jest specjalny program, dzięki któremu mogę zobaczyć jak będę wyglądał w jakich ciuchach i z jakimi broniami i podczas jakiego ruchu.
zapomniałam pozmieniać bronie... fakt ze z kosą jeszcze lepiej sie prezentujeKrzysiek pisze:Czemu Twój DRK niema kosy na plecach
fajna sprawa z tymi zmianami z exp ^_^Krzysiek pisze:Kairi jak chcesz wiedzieć coś o nowym update to śledź ten wątek
ej no nie mów że półnaga mithra ci sie nie podobaBonifacy i zdun pisze:Tylko ten jeden srebrny rycerz ciekawy jest. Ta reszta jakaś taka...
Dlatego wrzucam ciuchy z FF11.Lady Luck pisze:Wydaje mi się, czy nam się stroje do komentowania skończyły...?
ach, Ireth jak fajnie ze to powiedziałaś.... <Kairi z szaleńczym wzrokiem włącza program "porady babuni TaruTat w sprawach mody" >czekamy na więcej
Nie do końca tak jest. Każdy ciuch ma w swojej charakterystyce jaki job może go założyć. Są ciuchy dla jednego joba (JSE), dla kilku lub dla wszystkich. Są też ciuchy, które może założyć tylko dana rasa (RSE).Ireth pisze:no ale w końcu każda sprofesja ma inny strój![]()
czekamy na więcej