Dobra muzyka

Nie ważne czy Hip Hop, Techno, Dance, Gotyk albo Metal, czy muzyka klasyczna, tu gra muzyka. :D

Moderator: Moderatorzy

Jaki typ muzyki lubisz?

Pop
7
4%
R'n'B
1
1%
Techno
11
6%
Rock(Punk, Classic, Gothic)
64
37%
Metal(Trash, Speed, Heavy, Black,Progresiv itd)
47
27%
Nu-Metal
7
4%
Jazz
3
2%
Reggae
6
3%
Klasyczna(Mozart, Bethoven, Bach, Liszt, Chopin, Czajkowski, itd)
11
6%
Hip Hop/ Rap
15
9%

Liczba głosów: 172

Awatar użytkownika
Ireth
Malboro
Malboro

Post autor: Ireth »

każdy ma inną definicję komercji.... wiem, ze tez słucham( w mojej definicji) zespołów komercyjnych...i jakoś mi to nie przeszkada ( posiadam wersje komercji-komercji i komercji-niekomercji) :wink:

ale dobra, kontynuowanie tego tematu jest bez sensu :wink:

BTW: czy ktoś zna jakiś dobrych wykonawców irlandzkiego folku? narodowośc obojetna, bo z naszych rodzimych znam tylko Shannon, a chciałabym poszerzyć horyzonty 8)
&. - > kropek na rollercasterze
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

folk...folk..ja polecam jelsi chodiz o celtycka muzyke,ktora chyba ma cos wspolnego z folkiem :) Loreene McKennitt

swoja droga http://audiofind.ru/ nie chodzi mi o zasoby tej strony ale jej walory edukacyjne gdzie po kliknieciu danego gatunku,mzona poznac nowych wykonawcow ;)
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Orion

Post autor: Orion »

Przesadzasz,celtycki jest najbardziej popularny ale innych też jest sporo.Trzeba tylko poszukać.
Awatar użytkownika
Ireth
Malboro
Malboro

jak ktoś chce , to znajdzie..dla mnie celtycki jest po prostu interesujący...ale i tak mało znajduję osób, które wiedzą o co w tym chodzi...więc raczej nie jest aż tak popularny...

..po prostu nie zetknęłam się z innym...( z wyjątkiem polskiego) :wink:
+. - > kropek z procesją
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

ja sobie pozwole polecic zespoly z folku majacego cos z gotyku tj tzw folku apokaliptycznego < neofolku> ...takie zespoly jak Death inJune, Current 93 czy Sol Invictus

i zespol ktory jednak ma cos z folku w sobie czyli niezrownny Dead Can Dance

Ireth pisze:le i tak mało znajduję osób, które wiedzą o co w tym chodzi...więc raczej nie jest aż tak popularny...
tak to jest..ludzie od razu wiedza o co w tym wszysktim chodiz nie majac o czyms zielonego pojecia...
Patryk

Post autor: Patryk »

Ja słucham Rocka i Popu. Zagłosowałem na Rock'a. Naj naj lubię Christinę Aguilerę, Britney Spears, Jeanette Biedermann, Eminem, Green day, Kate Ryan i Kylie Minogue.
Awatar użytkownika
Ireth
Malboro
Malboro

Patryk pisze:Ja słucham Rocka i Popu. Zagłosowałem na Rock'a. Naj naj lubię Christinę Aguilerę, Britney Spears, Jeanette Biedermann, Eminem, Green day, Kate Ryan i Kylie Minogue.
to mi rock nie wygląda...ale twój gust.... :wink:
+. - > kropek z procesją
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Bo to nie rock ^^
Christinę Aguilerę, Britney Spears, Kylie Minogue - disco polo (a raczej disco vietnam ;) )
Jeanette Biedermann - nie znam więc się nie wypowiadam.
Eminem - rap
Green day, Kate Ryan - pop, no może Green Day tak podchodzi pod pop-rock
Awatar użytkownika
Kairi-chan
Cactuar
Cactuar

Post autor: Kairi-chan »

swoja droga http://audiofind.ru/ nie chodzi mi o zasoby tej strony ale jej walory edukacyjne gdzie po kliknieciu danego gatunku,mzona poznac nowych wykonawcow
pod tym względem ta strona jest boska : D dzięki niej dowiedziałam sie że avril lavinge i linking park to muzyka alternatywna ; )
A mnie to denerwuje, że jak folk, to tylko celtycki. Nigdy nie słyszałem np. Irańskiego. Są Dni Opola i co grają? Celtycki folk.
Przesadzasz,celtycki jest najbardziej popularny ale innych też jest sporo.Trzeba tylko poszukać.
ja mam np płytkę polskiego zespołu folkowego - Stonehenge :]
[bardzo polecam zresztą]
niezrownny Dead Can Dance
no ba XD
Ostatnio zmieniony śr 20 kwie, 2005 15:51 przez Kairi-chan, łącznie zmieniany 1 raz.
Orion

Patryk pisze:Christinę Aguilerę, Britney Spears, Jeanette Biedermann, Eminem, Green day, Kate Ryan i Kylie Minogue.
Trzeba było zagłosować na pop,bo oprócz GD to reszta ma niewiele z rockiem wspólnego.
Ups,sorry!Na teledysku Britney była jakaś dziewczyna w koszulce IM :].
Awatar użytkownika
Ireth
Malboro
Malboro

Kairi-chan pisze:dzięki niej dowiedziałam sie że avril lavinge i linking park to muzyka alternatywna ; )
ja gdzieś znalazłam info, ze Placebo to ...uwaga....Punk Rock ...omało co z krzesła nie zleciałam ....O_o...
+. - > kropek z procesją
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Kairi-chan pisze:pod tym względem ta strona jest boska : D dzięki niej dowiedziałam sie że avril lavinge i linking park to muzyka alternatywna
:shock: :lol: ..cofam to co napisalam :razz: < zreszta DoD dali tam do industrial..no comments>
Orion pisze:Ups,sorry!Na teledysku Britney była jakaś dziewczyna w koszulce IM :].
wydalo sie co ogladasz ^_^
Orion

Garnet pisze:wydalo sie co ogladasz ^_^
O kurde ale wpadka :( .I jak mam teraz udawać tru-nekro-satano-blackmetalowca jak wszyscy wiedzą że kocham britney :]...
Patryk

Post autor: Patryk »

Ja słucham Rock'a i Popu. Głosowałem na Rock'a bo mi się naj naj podoba. Jeanette Biedermann gra Rock'a. Jednym słowem mówiąc moją ulubioną muzyką jest Prock.
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Ale tam większość to disco polo w wydaniu amerykańskim ^^

[ Dodano: Sro 20 Kwi, 2005 ]
Chodzi o te tytuły co podałeś oczywiście :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Muzyka”