Final Fantasy XII
Moderator: Moderatorzy
Go-Go-Yubari pisze:Pfff.
Tylko monitora nie zapluj... -_-`Go-Go-Yubari pisze:pfff
Lol... Maggus Smurfs...Sephiria pisze:Izrail napisał/a:
I możę jeszcze Gargamela wymyślą?... Taka mityczna nazwa
Tak, a jako Aeon od błyskawic będzie wielki kot o imieniu Klakier
Ale całkiem nie złe...Mati-San pisze:Mi się wydaje, że skoro są rasy z FFTA to twórcy mogą dać też te totemy, które były właśnie w FFTA czyli np. Mateusa, Exodusa, Famirit. To oczywiście tylko moje założenie...
Z jednej strony pozostawanie ciągle przy tych samych summonach (zwał jak chciał) jest nieco nudne, ale z drugiej strony jakiś akcent łączący wszystkie części musi być (pomijając nazwę...) Na Ifrita się cieszę, jeśli będzie Shiva, to będzie na co popatrzeć (bez skojarzeń

Ja tylko piszę, to co czytałem na zagranicznych stronach internetowych. Mogę się więc mylić. Bardzo bym się cieszył, że plotka o tym, że Shivy nie będzie była by kłamstwem. Ale jeśli w każdej części będą powtarzać się te same Aeony, to by się szybko znudziło. Jak dla mnie tylko Shiva mogła by się cały czas powtarzać i tak bez końca!
- Go Go Yubari
- Ifrit
Spokojna Twoja czaszka.Lady Luck pisze:Tylko monitora nie zapluj... -_-`
Nie idziesz do przodu to się zaczynasz cofać. To tyczy się także FF. B. będzie więc...Patryk pisze:Ale jeśli w każdej części będą powtarzać się te same Aeony, to by się szybko znudziło. Jak dla mnie tylko Shiva mogła by się cały czas powtarzać i tak bez końca!
Da. No i kupo.Sephiria pisze:Ifrit, Shiva i Bahamut byli zawsze, podobnie Cid jako postać poboczna i niue zmnienia się czegoś, co jest symbolem serii.
Mam nadzieję, że charakter Vaana nie będzie adekwatny do jego wyglądu. Blondasek z łysa klatą na wierzchu. : /
- Go Go Yubari
- Ifrit
A mnie smuci zniewieszczanie:) głównych bohaterów. Im nowsza część tym gł. bohater bardziej przypomina kobietę/dziewczynę. Porównajcie takiego Clouda/Squall do Tidusa abo tego gościa z XII. Niedługo każda część będzie wyglądała jak FF X-2.
2 głownych bohaterów będzie kobietami (albo wyglądała jak kobiety;) ). Ciekawe co z wątkiem miłosnym?:D Czy gł. bohaterowie będą tworzyli parę homo??:)
Jak Vaana zobaczyłem to mnie zaatkało. Toć on wygląda jak kobieta. Mam nadzieje że square odejdzie od tego głupiego nawyku żeby gł. bohater wyglądał jak kobieta. I jak tu się z kimś takim utożsamić??

2 głownych bohaterów będzie kobietami (albo wyglądała jak kobiety;) ). Ciekawe co z wątkiem miłosnym?:D Czy gł. bohaterowie będą tworzyli parę homo??:)
Jak Vaana zobaczyłem to mnie zaatkało. Toć on wygląda jak kobieta. Mam nadzieje że square odejdzie od tego głupiego nawyku żeby gł. bohater wyglądał jak kobieta. I jak tu się z kimś takim utożsamić??

- Go Go Yubari
- Ifrit
Cycki jej ucięłoMatomania pisze:Jak Vaana zobaczyłem to mnie zaatkało. Toć on wygląda jak kobieta.

No ten drugi facet wygląda normalnie. Auron wyglądał jak rodowy samiec. Seymour w sumie też. Tidus wyglądał jak z bojzbendu lub Leo w Titanicu, ale widac było, że ma w spodniach co trzeba. Vaan jest jeszcze słodszy, ale klatę ma.Matomania pisze:Mam nadzieje że square odejdzie od tego głupiego nawyku żeby gł. bohater wyglądał jak kobieta.

Taaaa... męski Squall...
i kobieca... selphie...
Swoją drogą najnormalniejsza jest Garnet i Freya ;] No może Tifa... ale jakoś tak...
[ Dodano: Wto 19 Kwi, 2005 ]
A co do Ashe... niczego sobie jest
A tego Vaana to mogliby zmienić... Kogoś na wzór Ashleya mogli dać albo Sydneya... skoro ma być klima VS to do końca
A kobiet jakoś nie uświadczyłem ciekawych w VS 

i kobieca... selphie...

Swoją drogą najnormalniejsza jest Garnet i Freya ;] No może Tifa... ale jakoś tak...

[ Dodano: Wto 19 Kwi, 2005 ]
A co do Ashe... niczego sobie jest

glamorous vamp