Final Fantasy XII
Moderator: Moderatorzy
- Go Go Yubari
- Ifrit
To sa króliki, w końcu Fran też jest poniekąd króliczycą... Ciekawe czy też się tak szybko rozmnaża...erm.
Co do samego FF12 to najbardziej ciekawa jestem Shivy i pozostałych aeonów. Pomijając fabułę i resztę ofkors ^.^

Zapewne. Zanim pojawi się FF12 na PS2, bedzie już można rozmawiać o dacie pojawienia sie PS3. Aż się doczekać nie moge pierwszego Finala na PS3.Matomania pisze:Ciekawe czy ff XII bedzie ostatnią częścią na PS2? Pewnie tak:(
Szykuje sie zakup nowej konsolki

Co do samego FF12 to najbardziej ciekawa jestem Shivy i pozostałych aeonów. Pomijając fabułę i resztę ofkors ^.^
- Go Go Yubari
- Ifrit
Izrail nie zaczynaj OT -_- Pfff.
"Shiva nie będzie"
*Shivy*. Shiva zawsze była. Nie zawsze pod tym samym imieniem, ale była T_T Bez Shivy to to ja nie chcę. O.
Co do aeonów o chciałabym, żeby dali jakiegoś wielkiego jak anima *__* I mam nadzieję, że nie będzie aeona w stylu Magus Sisters (Patryk mnie pogryzie). Takie to dziecinne. Trzy dziewuszki etc. pfff.
"Shiva nie będzie"
*Shivy*. Shiva zawsze była. Nie zawsze pod tym samym imieniem, ale była T_T Bez Shivy to to ja nie chcę. O.
Co do aeonów o chciałabym, żeby dali jakiegoś wielkiego jak anima *__* I mam nadzieję, że nie będzie aeona w stylu Magus Sisters (Patryk mnie pogryzie). Takie to dziecinne. Trzy dziewuszki etc. pfff.