Moderator: Moderatorzy
Khe khehehe. Grasz pierwszy raz, masz 14 lat (i pominę tą ilość ugranych godzin). Co Ty robiłeś? Szukałeś walk w każdym krzaku? Nie wspomnę o mozliwosciach uzywania kodów do pomocy. Szczerze, nie chce mi sie wierzyć, ale to juz taka moja natura.Patryk pisze:Hp - 99,999
A w ogóle to co to ma do najtrudniejszych potworów? Dark Shiva nie jest trudna. Wystarczy pamiętać, że jej słabością jest ogień i das ist alles. No i Auto-Phoenix etc.Patryk pisze:Poza tym każda z moich postaci przeszła całe Sphere Grid i umieją już wszystko
A jakie miałeś parametry gdy walczyłeś z PenancePatryk pisze:Tak!Masz racje tyle, że jak dla mnie Dark Shiva była trudna, może dlatego, że kiedy walczyłem z nią miałem tylko 150 agility.
A powiec mi skąd na pocztku gry,wziąc czar Death1125 pisze:Ludzie !!! Obserwujac forum od dluzszego czasu stwierdzam ze coniektorzy gracze ostro utrudniaja sobie zycie, nie wiem czemu tak wszyscy mecza sie z T-Rex'em ,wymyslaja jakies sleepy blindy itp. wystarczy czar Death , ewentualnie podczepic go w ST - Attack albo ... uzyc Death stone'a