nie wiesz że oni uwielbiają robić z filmu serialGo-Go-Yubari pisze:była jednym filmem. Gupia TVP

Moderator: Moderatorzy
film ten wyszedl jako serial,na dvd go posklejaliGo-Go-Yubari pisze:TVP w ogóle jakiś dziwny zabieg zastosowało. Ja z wypożyczalni "Czerwoną Różę" wypozyczałam nie tak dawno temu i była jednym filmem. Gupia TVP
chyba gdzies tak;)Bonifacy_i_zdun pisze:ile jest wszystkich? jak 3 to padnę
oni to jzu chyba 2 tydzien z rzedu non stop puszcajaGo-Go-Yubari pisze:12:40, ale Kino! "Don Juan DeMarco"
Bonifacy_i_zdun pisze:mogli zrobić dubbing
W roli Jacka rozwalającego drzwi... cezary pazura albo najlepiej żeby Mana dali ;]
Na dobrą sprawę takie słowo nie powinno w ogóle istnieć w kontekście pory dniaGarnet pisze:no nie przesadzajmy
Zreflektowałem się. Też obejrzę jednakGarnet pisze:ja sobie obejrze
na wywiad prawa ma TVN,wiec inna stacja nie pusci tegoBonifacy_i_zdun pisze:Ale ja nie pogardzę Wywiadem puszczonym na TVP
oni uwazaja ze powinnismy tylko na trylogie patrzec :DBonifacy_i_zdun pisze:. Pewnie z racji tego, że wydaje się to być tandetne bardziej aniżeli z racji że prawo do emisji jest drogie...
Ps. Wywiadzik już oglądałem kiedyś na kasecie VHS :D A chciałym tak dla przypomnieniaGarnet pisze: < tyle filmow ogladasz na tym swoim kompie i wywiadu jeszcze nei ogladales..heh>
Świetne to było :D Dla mnie uczta, bo uwielbiam broń białą w wyk. Kinga. A co do filmu to obejrzałem to i jeszcze trochę i zasnęłem. Potem koniec jednym okiem widziałem ale co gdzie jak to i tak nie wiedziałemGarnet pisze:heh co do tego filmu...niezle scena walki kobitek nozem i tasakiem
Hm... Przydałoby siem obaczyć :]Garnet pisze:swoja droga sam pisales ze lubisz najpierw przeczytac ksiazke,tak wiec polecam ksiazke naparwde o wiele lepsza niz film
Garnet pisze:trzeba bedzie ksiazke poczytac niebawem
wypozyczalnie zadnej w poblizu nei ma?Bonifacy_i_zdun pisze: A chciałym tak dla przypomnienia