eehhmm...xenogears to jest 5 czescThe Sorrow pisze:Poza tym gdyby Namco wywaliło Xenosagę do Europy w maju to musieli by wydać coś w stylu Special Edition z dwoma pierwszymi częściami. AAAAAAAAAAAA

Moderator: Moderatorzy
eehhmm...xenogears to jest 5 czescThe Sorrow pisze:Poza tym gdyby Namco wywaliło Xenosagę do Europy w maju to musieli by wydać coś w stylu Special Edition z dwoma pierwszymi częściami. AAAAAAAAAAAA
RACJA ;]]] nalac muLord Gumiś pisze: Nie posiada tak rozbudowanej i poskładanej fabuły ciągnacej wiele niedopowiedzianych wątków
Nawet jeśli prawa do -Gearsa posiada dalej Square-Enix, to przy odpowiednim posmarowaniu szybko sie ich pozbędą. Jeżeli jak z uporem maniaka potwierdzam już się ich nie pozbyli.Gokulo napisał:
Prawa do Xenogears dalej ma Square z tego co mi wiadomo.
A Xenosage robi Namco.
Wiec szanse marne
Zreszta juz od teraz wiadomo, ze to jest calkiem inna historia.
Ja natomiast bardzo chętnie zagram w odgrzewanego Xenogearsa.Lord Gumiś napisał:
Nie ja dzieńkuję gra by dużo stracila na klimacie, tak samo jak by odświeżyli starsze części Finala.
w sumie to 1,2,4,5,6 wydali jeszcze raz,fakt nei poprawiajac grafiki ale dodajac fmvLord Gumiś pisze:Nie ja dzieńkuję gra by dużo stracila na klimacie, tak samo jak by odświeżyli starsze części Finala.
Tak, ja popieram! Szczególnie z tę bliskośćią ideału!zawsze można zmienić zdanie jeśli dany produkt staje się bardziej urozmaicony nie mówiąc już o bliskości ideału.