ja nie mówiłam o nabijaniu leveli tylko o zabijaniu smoków one przecież występują pojedyńczo a na nabijanie leveli YanyShimon pisze:nabijanie leveli
Najlepsze składy FF 7, 8 i 9(zbiorczy temat)
Moderator: Moderatorzy
no właśnie największy minus raz tak się już męczyłam wywaliły mi Zidana i Garnet (sama się dziwie że ją miałam samowolnie w drużynie) i została sama Eiko i Quina prawie mi zginęły ale jakoś pokonałam ich no i potem patrze a tu tylko Quina który usypiała baranki dostała exp
przez tego głupiego wirusa
[ Dodano: Wto 05 Kwi, 2005 ]
Odin nie zawsze zabija i w tym problem
[ Dodano: Wto 05 Kwi, 2005 ]
Odin nie zawsze zabija i w tym problem
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
I tak będą konsekwencje. Do jasnej cholxxxy ile razy mówiłam, że to nie czat? Nie dość, że piszecie po sobie minuta po minucie, to powtarzacie dokłądnie to samo, co DOSŁOWNIE jest dwie strony temu.
Xellos i Eiko po ostrzeżeniu za floodowanie i żadnych "ale" - to co zobaczyłąm tutaj oraz w najśmieszniejszych momentach to wystarczająca podstawa, by was ukarać za spam. Agher - jako, że jesteś nowy to tym razem ci daruje. Amarant - ty też sobie grabisz.
Xellos i Eiko po ostrzeżeniu za floodowanie i żadnych "ale" - to co zobaczyłąm tutaj oraz w najśmieszniejszych momentach to wystarczająca podstawa, by was ukarać za spam. Agher - jako, że jesteś nowy to tym razem ci daruje. Amarant - ty też sobie grabisz.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
-
FF-MANIAK
Kochana Sephi,już wiesz czemu mi się podobasz,twoja uroda nabiera blasku gdy krzyczysz po innych,moje uczucia są głębokie jak dasz rade je odwzajemnić,będzie mi miło.Wiem że w głębi duszy coś czujesz do mnie,ja wiem to i nie zaprzeczaj...
Dostrzegłem to już rok temu,pamiętam to dokładnie,ale jakoś potem nie miałem okazji wyznać moich emocji...
Jesteś piekna i taka dla mnie pozostaniesz....
A najlepszy sqład to:
Zell+Vivi+Garnet
T
Yyy...BIG LOL 
Dostrzegłem to już rok temu,pamiętam to dokładnie,ale jakoś potem nie miałem okazji wyznać moich emocji...
A najlepszy sqład to:
Zell+Vivi+Garnet
T
-
Elektrodek
Troche to dziwne.FF-MANIAK pisze:Kochana Sephi,już wiesz czemu mi się podobasz,twoja uroda nabiera blasku gdy krzyczysz po innych,moje uczucia są głębokie jak dasz rade je odwzajemnić,będzie mi miło.Wiem że w głębi duszy coś czujesz do mnie,ja wiem to i nie zaprzeczaj...
Zidane+garnet+ Vivi
(grałem u kumpla w IX. Fajne to coś.