Summony, Aeony i spółka

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Gildor Laavel

Post autor: Gildor Laavel »

Nie czepiaj się, smok rzeczywiście nie wyglądał na takiego dużego jak stał na czterech łapach...
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Za to Anima wygladała całkiem nieźle, a biorąc pod uwagę jej całą postać...mniami :>
Oczywiście Diamond Dust Shivy rlz, no i Overdrive Animy ^^

a Bahamut w FFX jest jak dla mnie zbyt kolorowy i udziwniony. Lubię go bardzo, ale bez przesady. Dlatego spodobał mi sie ten z FF12. =^.^=
Gildor Laavel

Go-Go-Yubari pisze:ten z FF12. =^.^=
Czy ja tu czegoś nie wiem?
Go-Go-Yubari pisze:Bahamut w FFX jest jak dla mnie zbyt kolorowy i udziwniony
Dokładnie, ale Flarę ma zacną :D
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Gildor Laavel pisze:Czy ja tu czegoś nie wiem?
W newsach był podany link do strony, gdzie mozna było zobaczyć krótki filmik z FF12 Bahamutem :>

Ixion ma ogólnie fajne ataki, ale taki z niego koń jak pudelek z duuużym rogiem... Ten róg mi przypomina ciut kosę Sailor Saturn O_o'

Ifrit ma fajne ataki, ale zbyt mi przypomina tego z FF8... Mógłby się bardziej różnić.
Valefor to ogólnie cienias. Shiva...piękna w każdym calu, ataki też nie gorsze. No i moment jak zostaje przyzwana... Mmm =^.^= Co dalej? B. obgadałam, Animę też. Yojimbo to wiadomo. Wejście tajemnicze + piesek :lol:, ale ogólnie jakby to ktos powiedział "purrr".... A magnuski to wedle uznania. Jak dla mnie zbyt udziwnione, a na dodatek takie...no dziecinne no...
Gildor Laavel

No co tu dużo gadać najbardziej wykręcona animacja= Sist(a)ers ;)
Yojimbo to też dla mnie swojego rodzaju bóstwo "YO..."
Yubari wielka prośba: ten plik nie chciał mi się linkiem otworzyć, powiedz proszę jeżeli go masz na dysku ile zajmuje, bo na tej stronce jest ich "parę"...
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Go-Go-Yubari pisze:A magnuski to wedle uznania. Jak dla mnie zbyt udziwnione, a na dodatek takie...no dziecinne no...
czy ja wiem sandy nie jest taka dziecinna gorzej z (chyba) cindy (jak zle to nie obwiniac mialam po francusku) ale chodzi o ta pszczolke
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Ta pszczólka to Mindy, Cindy to gruba, Sandy najwyższa.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

oh dzieki za poinformowanie wiedzialam ze pochrzanilam
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

Go-Go-Yubari pisze:zbyt udziwnione, a na dodatek takie...no dziecinne no
Dziwny to jest Tonberry i Cactuar w FF8...
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
Darios

Post autor: Darios »

Izrail pisze:Dziwny to jest Tonberry i Cactuar w FF8...
Mi sie prędzej wydawały śmieszne. :)
Gildor Laavel

Izrail pisze:Dziwny to jest Tonberry i Cactuar w FF8
Z FF8 to w dziwnej animacji nikogo nie przewyższy Eden... Czy może ktoś mi powiedzieć co to wogóle jest?
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Sieć elektroniczna :P
Darios

Post autor: Darios »

Czy może ktoś mi powiedzieć co to wogóle jest?
Eden, jest ogrodem, rajskim ogrodem. Gdzieś czytałem że tojest coś jak Balamb i Galbadia.
Gildor Laavel

Hmm nigdy w ten sposób na to nie patrzyłem, zawsze prędzej mi się kojarzyło z jakimś statkiem bojowym... ale że wykręcony to musicie przyznać...
Dyzio

Post autor: Dyzio »

Odpaliłem starego save i poznałem moc Edena - 60 000 HP ( nie patrzcie na mój stary post wtedy moje save sie usuneły i nie byłem pewien ) nad Omegą wygląda zwłaszcza jak chcemy zadać duże obrażenia postacią o jedno ciosowym limicie np; Quistis.
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”