Najlepszy Final !!!

Tutaj piszemy o rzeczach ogólnie związanych z Final Fantasy.

Moderator: Moderatorzy

Najlepsza część FF TWOIM zdaniem

FF IV (SNES/DS)
0
Brak głosów
FF V (SNES/PSX)
2
3%
FF VI (SNES/PSX)
6
8%
FF VII (PC/PSX)
23
32%
FF VIII (PC/PSX)
11
15%
FF IX
12
17%
FF X
9
13%
FF X-2
2
3%
FF XII
3
4%
Inne FFy (FF I,FF II, FF III, FFT, FFTA, FF CC, FF DoC)
4
6%

Liczba głosów: 72

Awatar użytkownika
Ireth
Malboro
Malboro

Post autor: Ireth »

faceci z kryzysami osobowości są tacy pociągający SPOILER a myślisz ze czemu Rinoa sie zakochała w Squallu?? właśnie dlatego :roll: SPOILER

no i już mamy kolejny plus FF7 SPOILER rozbudowany watek miłosny, podstawa kazdego FF SPOILER
te spoilery zaczynają mnie bawić:D
Awatar użytkownika
Kairi-chan
Cactuar
Cactuar

Post autor: Kairi-chan »

Ireth pisze:faceci z kryzysami osobowości są tacy pociągający SPOILER a myślisz ze czemu Rinoa sie zakochała w Squallu?? właśnie dlatego SPOILER
Squall nie miał kryzysu osobowości.... on po prsotu miał wszystko gdzieś
Ireth pisze:no i już mamy kolejny plus FF7 SPOILER rozbudowany watek miłosny
plus?
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

Ireth pisze:o FF7 wszedzie było głośno wiec trudno się było nie dowiedzieć paru szczegółów...
Właśnie w tym rzecz. *westchnienie* Przed zakupem FF7 postanowiłam przeczytać w necie kilka recenzji (bo te w papierowych gazetach były ciut niepochlebne) -- i tak właśnie natknęłam się na spojlery. Wyczytałam m.in., że gra jest "bardzo wzruszająca, albowiem *tu wstawić spojler*" Kurka, takich recenzji powinni zabronić. :evil:

[ Dodano: Nie 20 Mar, 2005 ]
Kairi-chan pisze:Squall nie miał kryzysu osobowości.... on po prsotu miał wszystko gdzieś
:lol: :lol: :lol: :lol:

*bije brawo za trafne sformułowanie*
rpgomaniak!

Post autor: rpgomaniak! »

Teraz ja gram w Final Fantasy1 & 2 na gba. Fajna gierka, ale czy ma taką samą fabułę jak final fantasy 1 i ff2 na snesa.
Xellos

Post autor: Xellos »

Mają taką samą fabułe w końcu to remake... (tak mi się wydaje)
Pheonix

Post autor: Pheonix »

Najlepszy Final?
1.IX
2.VII
3.VI
4.I
(bo te przeszedłem)
Dyzio

Post autor: Dyzio »

Ireth pisze:faceci z kryzysami osobowości są tacy pociągający SPOILER a myślisz ze czemu Rinoa sie zakochała w Squallu?? właśnie dlatego :roll: SPOILER

no i już mamy kolejny plus FF7 SPOILER rozbudowany watek miłosny, podstawa kazdego FF SPOILER
te spoilery zaczynają mnie bawić:D
Bo była głupia :grin: Dlatego sie w nim zakochała.
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Dyzio pisze:Bo była głupia Dlatego sie w nim zakochała.
nie mow tak o Rinoinie pozwalam
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Dyzio

Post autor: Dyzio »

Eiko pisze:
Dyzio pisze:Bo była głupia Dlatego sie w nim zakochała.
nie mow tak o Rinoinie pozwalam
Chyba chciałaś powiedzieć NIE pozwalam.
A dlaczego tak nie mam mówić to moja opinia, pociesz sie tym że większość na forum lubi Rinoe :P. Zresztą moja opinia jest mało ważna i nikt pewnie na to uwagi nie zwróci :]
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Eiko pisze:Dyzio napisał/a: Bo była głupia Dlatego sie w nim zakochała.
Zdradzę ci pewien sekret, który starsi doskonale znają - kobiety lubią się opiekować facetami, którzy tego potrzebują. Kobieta jest przy facecie tylko, jeśli czuje sie potrzebna i Squall takim przypadkiem był. Nie mniej na twoim obecnym etapie rozwoju nie spodziewam się żebyś to zrozumiał - do tego trzeba czasu.
Dyzio pisze:Chyba chciałaś powiedzieć NIE pozwalam.
Z kolei do ciebie można się doczepić w kwestii interpunkcji - po 'to" brak pzrecinka, po "że" brak przecinka, brak "?" po "opinia". Po co ten temat poruszam? Dochodzimy bowiem do sytuacji, że każdy każdemu zaczyna wypominać literówki, nawet jeśli są tylko wynikiem szybkiego pisania.

Hm ok, dość o Rinoi, bo to nie wątek "Najlepsza postać", a "Najlepszy Final".
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Darios

Post autor: Darios »

Cóż, 9 przeszedłem ale... (Garnet nie bij! :D) nie jest najlepszym. Ranking:
1- 8
2- 9
3- TA
4- 7
5- 6
FinalFan

Post autor: FinalFan »

Zdaje mi się, że zauważyłem dziwną zależność między ulubionym fajnalem danej osoby, a fajnalem w który ta osoba grała na początku. Jak zauważyliście, że najbajdziej podoba Wam się fajnal, którego przeszliście jako pierwszego, to napiszcie. Ale i tak ff7 najlepszy :]
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

Darios2 pisze:(Garnet nie bij! )
oddawaj plytki :]]

FinalFan pisze:Zdaje mi się, że zauważyłem dziwną zależność między ulubionym fajnalem danej osoby, a fajnalem w który ta osoba grała na początku. Jak zauważyliście, że najbajdziej podoba Wam się fajnal, którego przeszliście jako pierwszego, to napiszcie
nie Ty pierwszy odkrywasz tu ameryke..neistety...a raczej stety nie u kazdego to sie sprawdza
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Krzysiek2099
Cactuar
Cactuar

Post autor: Krzysiek2099 »

Hm ja u siebie widzę też inną zależność. Mianowicie najbardziej mi się podobają FFy o numeracji nieparzystej.
"FFXI": RAMUH: Krzysiek SAM75/ THF50/ WAR46/ NIN44/ PLD,BLM,RNG20/ DRK19/ MNK16/ RDM,WHM10
Leathercraft 7, Goldsmithing 11, Smithing 2, Fishing 15
Awatar użytkownika
BeeBBo
Cactuar
Cactuar

Post autor: BeeBBo »

FinalFan pisze:Jak zauważyliście, że najbajdziej podoba Wam się fajnal, którego przeszliście jako pierwszego, to napiszcie. Ale i tak ff7 najlepszy :]
Ja najpierw grałem w FFVII ale i tak lepsza jest "ósemka". Jakos bardziej mi było żal gdy ukończyłem właśnie ją...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólnie Final Fantasy”