Potwory w FF - najsilniejsze, najdziwniejsze i reszta

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
kleinTOD

Post autor: kleinTOD »

Upierdliwy nie jest on sam, ale czas jaki trzeba potrzeba spędzić na zabijaniu gada.
Ultima ma trochę przydługawą animację i oglądanie tego ponad 50 razy w ciągu walki frustruje.
A Immun na fizyczne ataki to gwóźdź do trumny. Mógłby mieć po prostu 257 Def i wszystko by było cacy....

(Podobny problem mam ze zdobywaniem HP Sphere, bo Gigant kontrując ataki sprawia, że walka trwa 5 minut dłużej :? )
kleinTOD

Nad Evadem pracuje, ale mi nie utrudnia kontrowania giganta walki, ale tylko zmusza mnie patrzeć jak koleś skacze tam i z powrotem ;)
A co do Overkilli nie musisz mi tego mówić, choć i tak obliczyłem, że dupka trzeba ponad 1000 ( :shock: ) razy żeby mieć 99999 HP.... <- to mnie najbardziej boli..
Shimon
Cactuar
Cactuar

Post autor: Shimon »

a po co Ci tyle HP??wystarczy 50k,wrzucasz Stamina Tonic w walce i po problemie ;)

nie ma sensu pakowac hp
kleinTOD

Dla mnie ma, bo jestem głupim i cholernie ambitnym fanem ff ^^'
OneWingedAngel pisze:Jak wymaksujesz HP na 99.999 to odbije się to na mniejszysz statach i odwrotnie.
Clear Sphere do czegoś chyba służy, nie?
Gildor Laavel

Post autor: Gildor Laavel »

Tak clear sphere jest ale jak go użyjesz to wtedy o tyle spada ci ten stat który wymazałeś, a pakując hp do maxa musiałbyś zająć tyle miejsc, że niewystarczyłoby na maxowanie innych statystyk...
kleinTOD

Użycie Clear Sphery zaniża statystyki osób, które miały aktywowaną ta spherę?
Kicha. Już myślałem, że sobie ładnie wymaksuję postacie... :cry:
Gildor Laavel

Niestety... smutne ale prawdziwe... chociaż i bez tego mozna sobie niezłe postacie zrobić, a hp na poziomie 99999 jest nie za bardzo potrzebne przy statsach 255
Shimon
Cactuar
Cactuar

heh nie ma tak latwo 8)
Gildor Laavel

To nawet dobrze ale nie jest moim zdaniem dobrym pomysłem, że nie możliwe jest wypakowanie postaci na 100%...
kleinTOD

To jest po prostu okrutne. :(
Ale tak czy tak trza odpowiednio Sphere Grida skomponować żeby wicisnąc z niego ile się da. ;)
Dla mnie to będzie na zasadzie
MP 999
Wszystkie statsy 255
HP ile wlezie po zaliczeniu reszty...
Shimon
Cactuar
Cactuar

heh Magic tez sie nie oplaca maxowac,no ale jak tam sobie chcesz
Gildor Laavel

Alu musicie przyznać, że taki podejście do sprawy zasługuje na uznanie... chociaż trochę zrobił się z tej dyskusji OT...
kolosus

Post autor: kolosus »

szkoda ze juz nierobia finala na pc bo tylko dla finala niekupie ps2 :/ a wszystko wskazuje ze bedzie caly czas final na ps pewnie juz na ps3 :(
Gildor Laavel

A ja tu mówiłem coś o offtopie. I po co ja mam się wysilać? Ale dobra powiem: Kolosus, temat jest Najtrudniejsze potwory z FF 10...
sea_swallow

Post autor: sea_swallow »

Powracam do tematu.

Najsilniejsze są chyba wszystkie weapony (porównując oczywiście do innych potworów) i Yany z FF9. Ale chyba najtrudniejszym przeciwnikiem z finali był Shinryuu z FF5
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”