ja tez go zbytnio nie trawie ale smieszy mnie jego wyglad ta czuprynka heheLucrecia pisze:A tak serio - nie lubię Amaranta
Ulubiona postać w FF 7-9
Moderator: Moderatorzy
Też lubie...Darios2 pisze:dodam jescze że bardzo lubię dragoonów i lance
Lucrecia pisze:nie lubię Amaranta
Bo zaraz zjawi się Amarant i będzie wojna... ja tam nic do Amaranta nie mam baaaardzo go lubiłem, za tę jego tajemniczość i samotnictwoEiko pisze:ja tez go zbytnio nie trawie ale smieszy mnie jego wyglad ta czuprynka hehe

Nie wiem jak można być sztywnym do tego stopnia...Eiko pisze:a moze sie boisz xellos?? a poza tym forum jest po to zeby wyrazac swoje opinie no nie?? wiec kazdy moze myslec inaczej

A teraz zejdź z offtopa i wracaj do tematu

Wracając do Dragoonów, to nie wiem dlaczego tak się nazywali, wolałem pierwotną nazwę, bardziej pasowała.Flaming Amarant pisze:Ciekawe dlaczego w FFT nazywają się LANCER?
A kto to mówiFlaming Amarant pisze:Xellos napisał/a:
a i jeśli się do kogoś zwracasz to może troche kulturki co?
I kto to mówi...

To się dowiedz jak nie wieszFlaming Amarant pisze:Przecież Eiko też żartowała(chiba)

Kilku...Erelen_Galakar pisze:bo od kilkunastu postów

Teraz ty piszesz OTErelen_Galakar pisze:skończcie ten cholerny OT

Wracając do tematu to czy oprucz Frei(w częściach 7-9 rzecz jasna) jest jakiś inny dragoon? (tylko nie mówcie że Cid z VII jest dragoonem bo nie jest nawet nie ma komendy Jump

jak dla mnie to jeden post nie tworzy OTXellos pisze:Teraz ty piszesz OT

chyba nie ma ale cid ma cos wspolnego z dragonamiXellos pisze:Wracając do tematu to czy oprucz Frei(w częściach 7-9 rzecz jasna) jest jakiś inny dragoon? (tylko nie mówcie że Cid z VII jest dragoonem bo nie jest nawet nie ma komendy Jump )

"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Zaprzeczam!Darios2 pisze:Cid jest Dragoonem, skąd ataki Jump, Hyper Jump, Dragon itd?
1) Jump, Hyper Jump, Dragon Jump to limity nie podstawowy atak
2) Cid nie ma charakterystycznego przebrania jak inni Dragoonowie
3) Skoro sporo z pierwszych limitów nawiązuje do Dragoonów to czemu jego ostatnim
limitem nie jest żaden "smoczy limit"

No ale skakać potrafi...Xellos pisze:1) Jump, Hyper Jump, Dragon Jump to limity nie podstawowy atak
A taka Freya ma?Xellos pisze:2) Cid nie ma charakterystycznego przebrania jak inni Dragoonowie
Bo tak wymysliło Square. Widcznie nie mieli już pomysłów na skoki.Xellos pisze:3) Skoro sporo z pierwszych limitów nawiązuje do Dragoonów to czemu jego ostatnim
limitem nie jest żaden "smoczy limit"