Ulubiona postać w FF 7-9

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany

Ulubiony główny bohater:

Squall
171
36%
Cloud
242
50%
Zidane
68
14%

Liczba głosów: 481

Zidane

Post autor: Zidane »

Dla mnie akurat najlepszy jest Zidane

[ Dodano: Wto 15 Lut, 2005 ]
Bo poprostu go lubie poniewasz ff9 najbardziej mi sie podoba nie licząc ff11 :grin:
Haker

Post autor: Haker »

nie ma to jak squall ale niestety zaglosowalem na clouda bo ff8 wtedy jeszcze nie mialem :( :P
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

a ja tam nie lubie zbytnio spualla i clouda tez jedynie z glownych bohaterow to zidane jest smieszny
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Flaming Amarant

Post autor: Flaming Amarant »

Eiko pisze:zidane jest smieszny
Takie chyba było założenie Square, taka odskocznia od poważnych Clouda i Squalla :D
Darios

Post autor: Darios »

Tak, Zidane wydaje mi się być tym najlepszym. W porównaniu do tych dwóch nie jest taki sztywny.
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Nie no, Zidane to najgorsza z postaci, to takie nie wiadomo co. Już nawet Tidus (którego teksty mnie wkurzają) jest od niego o wiele lepszy, a co dopiero przyrównywać go do Squalla bądź Clouda.
Darios

Mi się spodobał :)

Vivi- BARDZO sympatyczna postać! Lubie te jesgo teksty- "I was scared" :P
Freya- Poważna, silna i za to ją lubię.
Garnet- Za urodę (na filmikach) :D i White magic.
Steiner- Koleś rzeczywiście nie wie co się wokół niego dzieje, taki zamulony :P . Ale czasem porządnie przywali mieczem.
Quina- nie znam jej jeszcze dobrze, ale spodobał mi sie mighty guard i pumpkin head.
Amaranta i Eiko jescze nie mam więc tu sie nie wypowiem.
Ostatnio zmieniony ndz 27 lut, 2005 13:21 przez Darios, łącznie zmieniany 1 raz.
Xellos

Post autor: Xellos »

Od razu mówie że Amarant powinien ci sie spodobać.
A co do Zidana to według mnie był najfajniejszy bo nie bycł takim sztywniakiem i napewno był lepszy od Cluda! :P
Flaming Amarant

Post autor: Flaming Amarant »

Xellos pisze:Od razu mówie że Amarant powinien ci sie spodobać.
A dlaczego mam taki a nie inny nick :D
Eiko też jest spoko.
Xellos

Post autor: Xellos »

Flaming Amarant pisze:Eiko też jest spoko.
Taka zadzirna i uparta :D
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Xellos pisze:Taka zadzirna i uparta
przynajmniej ma jakis cel :D marny no ale coz
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

No nareszcie mogę się wypowiedzieć o postaciach z FF9 :D Jak do tej pory lubię wszystkich (dopiero pierwsze godziny z grą)
Zidane bywa zabawny, naprawdę świetna postać, Garnet to chyba jedna z najładniejszych Finalowych postaci, Vivi jest cudownie niezdarny, a Steiner fajnie podskakuje w tej swojej zbroi :) Zobaczymy, czy się to zmieni z postepem gry...
Darios

Poznasz jeszcze Amaranta i Eiko i Freyę.

Amarant- Spoko koleś, nie lubi bahorów :D Albo tez tekst do Zidana "Next time if you want to play hero, don't call me" cy jakoś tak :P
Eiko- taki mały bahor :P może być
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

a o freyi nie masz zdania??jak dla mnie to skryta babka szukajaca swojej milosci
SPOJLER kiedy go znajduje (na chcwile) to okazuje sie ze stracil pamiec i odchodzi SPOJLER
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

Mogłabym zabawić się w Go-Go i napisać, że 'bachor' to przez 'ch'. Ale nie napiszę.

:lol: :lol:

A tak serio - nie lubię Amaranta. Z charakteru, bo jako członek drużyny jest okej, ciągle go miałam na składzie. Te wszystkie jego teksty: '...i moim pierwszym wspomnieniem z dzieciństwa jest walka'. :| No to mi trąci jakimś biedym sierotą, co to miłości matczynej nie zaznał, a teraz myśli, że taki z niego twardziel.
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”