Czy garnet jest aniołkiem? - RESURRECTION XD
Moderator: Moderatorzy
Właśnie dziś go złapałam na GG : >. Jak mu opowiedziałam, co tu się działo, to żałował i obiecał się poprawić. Przyrzekł również, że gdyby kiedykolwiek znowu mial nas na tak długo opuścić, to możesz go w nocy nawiedzić i wyrwać z ciała tytanowe nerki, a następnie pochlipać jego słodkiej, aksamitnej krwi : >
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
http://info.onet.pl/1055698,12,item.html eeeeeeeeeeee... Garnet... strzeż się? :D
ps. Garnet, jaki masz wzrost?
Nie musisz odpowiadać, pozwalam ;]
ps. Garnet, jaki masz wzrost?

glamorous vamp
oo...
..COACIK
come here my dear,pozwol sie podrapac za uszkiem
...chlopie ja jzu chcialam Twojego nagrobka szukac :] < jzu myslalam ze nei zdazysz na party z okazji mojego 4000 posta i juz chcialam inna orkiestre szukac :D>
co to za pytanie?
< fanklub moj zakldasz?
>

zapamietam sobie :]Sephiria pisze:to możesz go w nocy nawiedzić i wyrwać z ciała tytanowe nerki, a następnie pochlipać jego słodkiej, aksamitnej krwi : >
taa...'smakowite' avki Coacikacoat pisze:ale teraz wróciłem, jako słodka czekolada i nikt mi się nie oprze

jak wiadomo my w 3 swiecie wiec gdzie tam od nas do rzymu :D < zreszta wkurza mnie te okreslanie satanizmem tego co tam opisali ze jakies morderstwa itp..to zwykle pozerstwo...ale ludzie w habicie sa ograniczeni jak malo kto,po co sie wsyilac lepiej wrzucic wszyskto do ejdnego worka-wyznawcow satanizmu,praktykantow czarnej magii itp>Bonifacy_i_zdun pisze:eeeeeeeeeeee... Garnet... strzeż się?
Bonifacy_i_zdun pisze:ps. Garnet, jaki masz wzrost? Nie musisz odpowiadać, pozwalam ;]

Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
hmm..na starym forum byla o tym dyskusja? :]Bonifacy_i_zdun pisze:Cóż... wzorowałem się na starym forum... wagę już mam... poniekąd...
to tylko dzisiaj,jutro jzu sobie bedziesz musial zapracowac na podrapanie za uszkiemcoat pisze:och, teraz już lepiej czuje się taki potrzebny

Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!