Blitzball

Pierwsza część na nową (w ówczesnych czasach) konsolę Sony - PS2, która doczekała się bezpośredniej kontynuacji przygód bohaterów.

Moderator: Moderatorzy

Pablo

Post autor: Pablo »

A ja wam mówie, że podstawowy skład nie jest taki zły :P :!:
Na swoim koncie mam ponad 60 meczy i tylko jeden przegrany :shock: w którym grają rdzenni Besaid Aroch.
Chyba mój sukces polegał na tym, że starałem sie być przy piłce jak najdłużej. Po walce dostawałem wtedy sporo punktów, a przeciwnik prawie wcale :D Dlatego też moi zawodnicy
mają o wiele większe levele od pozostałych graczy.
kleinTOD

Post autor: kleinTOD »

Ja gram rdzennymi Aurochami.
Wszyscy poza Dattem (którego będzie trzeba niedługo wyrzucić z dróżyny :razz: )
są napakowani i umieją robić najlepiej to do czego są przeznaczeni (podania, strzały obrona przed golami, atakowanie..)

Mimo, że nie mam problemów z samą grą to ciekawi mnie jak:
-Nauczyć się techniki Jecht Shot 2
-Przyłączyć z powrotem Wakke (Niektórzy piszą, że mają go w teamie a on przecież już skończył z tym sportem...)
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

Post autor: Thompson »

kleinTOD pisze:dróżyny
drUżyny - tak na przyszłośc, zanim kobiety tego forum porzucają po tobie mięchem ^^

Jak to przyłączyc? Wakka jest na Airshipie.. naciskasz kwadrat i podpisujesz kontrakt..
Wilhelm

Post autor: Wilhelm »

"Najpierw naucz Tidusa wszystkich Key Techniques, potem Jeht Shot 2 będzie jako nagroda za Tournament lub League"

Mala niescislosc. Jecht Shot 2 pojawia sie jako nagroda w turnieju/lidze (czesciej w turnieju) zatem mozna go "zdobyc" przed nauczeniem Tidusa wszystkich "key techs" ale bez ich opanowania nagroda faktycznie nie zostanie Ci przekazana :D

PS. Datto naprawde jest swietnym zawodnikiem nawet jesli odstaje levelem (ma za to handicap w szybkosci, naprawde poteznej) :D
kleinTOD

Post autor: kleinTOD »

Thompson pisze:
kleinTOD pisze:dróżyny
drUżyny - tak na przyszłośc, zanim kobiety tego forum porzucają po tobie mięchem ^^
Dziex....
Wiesz w szkole mam kapy z dyktand i to jednak widać.. :roll: :oops:
P.S. Proszę nie rzucać we mnie mięchem :wink:
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

Elektrodek pisze: A ten Jumal to gdzie jest i czy jest dobry?
:evil: Po jaką c*****e ja robie spisz wszystkich zawodników w Blitza :?: :roll: :evil:
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

Nikomu nie chce się po prostu przeglądac Krypty - wejdź na forum a ci odpowiedzą - sprawdzone bauahha ^^
Jumala znajdziesz przy fontannie w Luca...
Gamertag: Szalony Szkot
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Thompson pisze:Nikomu nie chce się po prostu przeglądac Krypty - wejdź na forum a ci odpowiedzą - sprawdzone bauahha ^^
Jumala znajdziesz przy fontannie w Luca...
T To może tak forum zamkniemy i ludzie zaczna korzystać z opisu krypty.
Krak zamykaj forum.
P.S.A czy to aż tak dużo pracy wejsć,znaleść ( a to nie problem ) i skorzystać :roll:
Jak dla mnie szybsze wydaje sie poszukannie niż czekać aż ktos odpowie.

Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

TomajS pisze:Jak dla mnie szybsze wydaje sie poszukannie niż czekać aż ktos odpowie.
Na Krypcie nietestowałem ale w wielu przypadkach tak, chociaż staram się tego nie robic... ludzie często pytają o rzeczy których nie ma na stronce, ewentualnie nie było (i przez to pytają) ale też pytają o totalne bzdury ^^
Gamertag: Szalony Szkot
Elektrodek

Post autor: Elektrodek »

Stworzyłem swój wymarzony skład. Ach. Jak się fajnie teraz gra.Mój skład too:

Atakujący: Tidus i Brother (Wakka do bani, słabiak buuuu)
Rozgrywający: Rin
Obrońcy: Botta i Jassu(?)

Zastanawiałem się czy nie wyrzucić rina i zmienić go na brothera a kogoś innego na atak ale nie.
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Elektrodek, A kto jest bramkarzem??
FF XII W trakcie katowania
Elektrodek

Aha. Wiedzialem że o kimś zapomniałem. Oczywiście Keepa ale planuje go zmienić na nimroka kiedy tylko skończy się jego kontrakt a Al Bhedami. Już 2 razy z nim kontrak przedłużyli.
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Już 2 razy z nim kontrak przedłużyli.
U mnie przedłużyli już ósmy raz i jakos sie nie kwapią do zmiany tego stanu rzeczy.
FF XII W trakcie katowania
Elektrodek

Może3 nie watro go poprostu zatrudniać do drużyny... Ale i tak w mojej drużynie duuuuuużo robi brother który jest baaaaardzo szybki. A ja mam ptanko. Czy nedus ma takiego małego speed'a? Bo jak Luca goers go załapali to tidus z drogiej połowy boiska do niego podpłynął. Ogólnie jest dobry i nieweim czy go wziąć do mojego team'a.
Shimon
Cactuar
Cactuar

Post autor: Shimon »

zaczynam grac i mam taki sklad:Wakka,Brother,Tidus,Miyu,Zalitz,Wedge,Jumal,Kyou.czy powinienem kogos zamienic na kogos innego,jakies sugestie??
ODPOWIEDZ

Wróć do „Final Fantasy X i X-2”