Najlepiej ubrane postacie w serii
Moderator: Moderatorzy
Sephiria pisze:Przecież widać na filmie, jak Kimahri niesie ją na ramionach.
faris pisze:Naprawdę? Muszę się przypatrzeć bo za Kimahrim za bardzo się nie oglądam.
Łączę się z faris i Ivy- kurka, a tyle razy sobie oglądałam desant, bo mi się podobał!!Ivy pisze:Też nie zauważyłam, chyba sobie zaraz filmik odpalę.

Wiedział... a to jakieś kłamstwa, że Lulu zjeżdzała z Kimahrim bo damaIvy pisze:Rzeczywiscie, w życiu bym nie zauważyła! Ale autor flasha do FFX :Director's cut" też o tym ne wiedział

Lulu mogłaby więcej odsłonic... ^^
Gamertag: Szalony Szkot
- Go Go Yubari
- Ifrit
Heh... ja bym chyba się udusił w ubraniu Braski, Aurona też ^^
Fajnie to wygląda jak możemy sobie pochodzic Wakką, Rikku i Tidusem po Gagazet... a ci jakby na plażę szli. Nie mówię, że mają nosic bagaże ale przy wejściu na Gagazet mógłby byc np. sklepik z zimowymi ciuchami ^^
Fajnie to wygląda jak możemy sobie pochodzic Wakką, Rikku i Tidusem po Gagazet... a ci jakby na plażę szli. Nie mówię, że mają nosic bagaże ale przy wejściu na Gagazet mógłby byc np. sklepik z zimowymi ciuchami ^^
Gamertag: Szalony Szkot
- Go Go Yubari
- Ifrit
Thompson pisze:Fajnie to wygląda jak możemy sobie pochodzic Wakką, Rikku i Tidusem po Gagazet... a ci jakby na plażę szli.
Tak. Zwłaszcza w FFX-2 żwawo sobie pomykały w śniegu. Rikku w stringach, Yuna w gorseciku... Paine to jeszcze w miarę ciepło w nogi mogło być.Sephiria pisze:Dokładnie - ja się dziwię, że Rikku tam kuper nie przymarzał
Wdzianka Ronso to ja rozumiem. Jak się ma tyle futra to po co ubranie?