Najlepszy Final !!!
Moderator: Moderatorzy
Final Fantasy VII Rules
Dlaczego :
- Bo było pierwsze na PSX z widokiem 3D
- Bo ma dużą liczbę Questów
- Bo jest wspaniale dopracowana
- Pomimo wieku nadal ma wspaniałą grafikę zarówno jak na PSx (+) jak i Pc (-)
i jeszcze jeden powód
- Bo w tą część grałem jako pierwszą
i tyle jeśli chodzi o mnie :D
Dlaczego :
- Bo było pierwsze na PSX z widokiem 3D
- Bo ma dużą liczbę Questów
- Bo jest wspaniale dopracowana
- Pomimo wieku nadal ma wspaniałą grafikę zarówno jak na PSx (+) jak i Pc (-)
i jeszcze jeden powód
- Bo w tą część grałem jako pierwszą
i tyle jeśli chodzi o mnie :D
White SeeD, jeśli to miał być sarkazm, to muszę się z Tobą nie zgodzić.White SeeD pisze:i to jest czynnik najważniejszy.Bo w tą część grałem jako pierwszą

Ostatnio zmieniony śr 16 lut, 2005 11:25 przez Lenneth, łącznie zmieniany 1 raz.
- Go Go Yubari
- Ifrit
Xellos pisze:Cytat:
1.Final Fantasy IX
2.Final Fantasy VII
3.Final Fantasy V
I wszystko jasne...
Ymm Ymm właśnie
Xellos pisze:A może 15??
[ Dodano: Sro 19 Sty, 2005 ]
dobra sorry
IX rządzi
potemVII
i V
Xellos ile jeszcze razy się będziesz powtarzał?Xellos pisze:Moim pierwszym IX i zarazem ulubionym następny FFTA, VII, a teraz I, IV, V i VI

FF7 mym ulubionym finalem. Może dlatego, ze nie ma w nim Yuny. Grafika leciwa, ale jednak nie ma to jak klasyka gatunku.
Taaak od dawna ,mnie korci by ci władować drugie ostrzeżęnie Xellos - patrz punkt 8 Regulaminu:
"Zanim napiszesz post typu "zgadzam się" lub "popieram" pobiegnij do sklepu po bułki. Jak to mozna znaleźć w niektórych netykietach: "Jeśli wyraziłeś swoją opinię - zamknij się; Jeśli nie udało Ci się wyrazić opinii - zamknij się; Jeśli nie masz opinii do wyrażenia - nawet nie zaczynaj""
"Zanim napiszesz post typu "zgadzam się" lub "popieram" pobiegnij do sklepu po bułki. Jak to mozna znaleźć w niektórych netykietach: "Jeśli wyraziłeś swoją opinię - zamknij się; Jeśli nie udało Ci się wyrazić opinii - zamknij się; Jeśli nie masz opinii do wyrażenia - nawet nie zaczynaj""
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)