Blitzball

Pierwsza część na nową (w ówczesnych czasach) konsolę Sony - PS2, która doczekała się bezpośredniej kontynuacji przygód bohaterów.

Moderator: Moderatorzy

Pablo

Post autor: Pablo »

Może mi ktoś powiedzieć jak użyć Volley Shot podczas meczu i jak go sie nauczyć :?:
Tylko niech nikt mi tu nie pisze że należy w odpowiednim czasie wcisnąć X-a, bo to mam opanowane do perfekcji i większość technik mam włóczonych. Tylko akurat tej techniki nie mogę zdobyć.Help :!: :D
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Już była odpowiedź na to pytanie :evil: Inaczej się nie da, możesz jeszcze liczyć, że będzie jako wygrana w turnieju :evil:
Pablo

Aha takie buty! Dzięki stokrotne za wyjaśnienie mi tego. Mam jeszcze jeden problem z technikami a mianowicie Jecht Shot 2. W jaki sposób można go zdobyć. Pojawia sie jako nagroda za wygrany turniej bądź lige, czy może da sie go od kogos skopiować? :?: :?
Erelen_Galakar

Pablo poczytaj! To nie boli! Kolejny z tematów, który był wałkowany n-ty raz!
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Erelen_Galakar pisze:Pablo poczytaj! To nie boli! Kolejny z tematów, który był wałkowany n-ty raz!
A może go bolą oczy i głowa od czytania? A może nie umie, lub ma dzienną dawkę czytania? Nie bądź niemiły Erelen >: p
Pablo

Dzięki po raz kolejne za poinformowania mnie OneWingedAngel :D
oraz za wyrozumiałość Go-Go-Yubari. Sprostuje jeszcze że jestem strasznym leniem
i wolę sie zapytać niż szukać interesującego mnie zdania :D
Kto pyta nie błądzi!! Erelen_Galakar :P
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Pablo pisze:oraz za wyrozumiałość Go-Go-Yubari.
Hmmm. Nie załapałeś sarkazmu :/
Pablo pisze:Sprostuje jeszcze że jestem strasznym leniem
i wolę sie zapytać niż szukać interesującego mnie zdania
To, ze się przyznałeś, będzie dla Ciebie straszne w konsekwencjach. Zobaczysz.
Pablo pisze:Kto pyta nie błądzi!!
Kto sam nie szuka, bo jest leniem - cierpi. :?

A czemu nie lubicie grac Wakką? Przecież to taki "cool" zawodnik, ya? ;)
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

Pablo pisze:Sprostuje jeszcze że jestem strasznym leniem
i wolę sie zapytać niż szukać interesującego mnie zdania
No to teraz pomoc dla ciebie spadnie
:twisted: :twisted:
FF XII W trakcie katowania
Erelen_Galakar

Jak to nie lubimy :) Czołowy napastnik w drużynie :) Niski odbiór, niskie przejścia, dziadowa wartość strzału, ale jakoś lubię patrzeć jak on pływa w drużynie :D Hobby :D
Pablo

No dobra, dobra zmienie sie tylko nie ZANMATO :shock: Będe chodził jak w zegarku :D
A tak apropo to ja wolę podstawowy skład w blitza!

T.Spox,od tego Zanmato nie groźi :wink:
Elektrodek

Post autor: Elektrodek »

Pablo... Niezmienileś żadnego zawodnika? Na ataku masz Datto? Już bez przesady... Czy mi się wydaje czy datto jest słaby jaknieweim co. Moj skład to: atakujący to tidus i wakka. Rozgrywający to Brother(lub ta na chochoo, niepamiętam jak się zwie[w Calm Lands]) Obrońcy to Botta i ten czarnoskóry typek z samego początku. A na bramie oczywiście Dziadowski...(oklaski, muzyka, fajerwerki)KEEPA. Niemoge znaleźć jakiegoś typka na brame.
Elektrodek

Post autor: Elektrodek »

Al Bhed niechcą jak narazie przerwać kontraktu z Nimrokiem. A ten Jumal to gdzie jest i czy jest dobry? Bo ten Keepa czasami puszcza takie ***[cenzura]*** bramki że hoho.
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

To musisz poczekać, aż kontrakt się skończy. Nimrook to niezły bramkarz, przynajmniej do pewnego momentu, warto go zaciągnąć do drużyny.

Ok, przyznam się teraz do czegoś - sama wykupiłam dosłownie całą drużynę Al Bhed (bo tak mi się spodobali :D) i to właśnie nimi rozgrywałam wszystkie mecze. Po pewnym czasie zrobiło się wprawdzie ciężko, bo w innych teamach pojawiło się paru konkurencyjnych zawodników, ale i tak nie straciłam ani jednego meczu. Anyway, wydawało mi się szalenie zabawne, że moi Besaid Aurochs składali się wyłącznie z blondasów w goglach. :lol: Coś jakby te idee we współczesnej piłce - że jak wychodzi klub z Anglii na boisko, to w nim np. sami Francuzi. :lol:
Mati-San

Post autor: Mati-San »

Jumal- ok. ale tylko na początek. Potem za mało CA mu przybywa. Potem radzą wziąść Miyu albo Nimrooka
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

Post autor: Thompson »

Jumal z Super Goalie... czego chciec wiecej? Pod koniec zdobywania Sigila udało mi się zatrudnic Nimrooka.. ale to tylko dlatego zeby Al-bhed mieli slabego bramkarza. Sam Nimrook był lepszy od Jumala ale jakoś wolałem tego drugiego :)
Gamertag: Szalony Szkot
ODPOWIEDZ

Wróć do „Final Fantasy X i X-2”