Dobra muzyka
Moderator: Moderatorzy
Powstrzymam swoje zdanie nt. hip hopu bo bez bluzgów by się nie obyło ale skoro tobie to imponuje to nie wypada negować - ważne że jesteś jakkolwiek ukierunkowany.
Ja właśnie słucham bardzo przyjemny kawałek o bolącym niesłychanie tytule "you're out of touch" w wykonaniu Uniting Nations. Nie przepadam specjalnie za techno ale ten kawałek niesłychanie mi podszedł - szczególnie słyszany na nietrzeźwo. Mastek - Tobie powinno się spodobać
EDIT:
http://img151.exs.cx/img151/6176/alternative4kp.gif
Pięknym niesłychanie jest mieszkać w Gdyni :D Można z pewnym nadużyciem stwierdzić, że ta impreza to kwintesencja mego gustu muzycznego. Jeżeli ktoś tu z pomorza zagląda rozesłać do znajomych i widzimy się we wtorek
Ja właśnie słucham bardzo przyjemny kawałek o bolącym niesłychanie tytule "you're out of touch" w wykonaniu Uniting Nations. Nie przepadam specjalnie za techno ale ten kawałek niesłychanie mi podszedł - szczególnie słyszany na nietrzeźwo. Mastek - Tobie powinno się spodobać

EDIT:
http://img151.exs.cx/img151/6176/alternative4kp.gif
Pięknym niesłychanie jest mieszkać w Gdyni :D Można z pewnym nadużyciem stwierdzić, że ta impreza to kwintesencja mego gustu muzycznego. Jeżeli ktoś tu z pomorza zagląda rozesłać do znajomych i widzimy się we wtorek

Ostatnio zmieniony pn 31 sty, 2005 02:09 przez Dante, łącznie zmieniany 1 raz.
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"
V.
V.
Normalnie, tak samo jak disco polo
Ostatnio podobają mi się dziwne rytmy 
- Blessed union"" of Souls "That`s The Girl I`ve Been Telling You About"
- Green Day "Basket Case"
- Hikaru Utada "First Love"
- Opening Saint Seya Hades
[ Dodano: Sro 09 Lut, 2005 ]
A właśnie, jeszcze nie oddałem swojego głosu, brak mi kategorii: Różnie :D

- Blessed union"" of Souls "That`s The Girl I`ve Been Telling You About"
- Green Day "Basket Case"
- Hikaru Utada "First Love"
- Opening Saint Seya Hades
[ Dodano: Sro 09 Lut, 2005 ]
A właśnie, jeszcze nie oddałem swojego głosu, brak mi kategorii: Różnie :D
- Go Go Yubari
- Ifrit
- Go Go Yubari
- Ifrit
ie wiem jak można nie lubić Techno...
Bo dla mnie to muza z automatu, którą każdy może zrobić na kompie - nie ma w tym nic magicznego ani porywającego. Do tego, jak jakiś ym...hm... "koleś" na mieście w samochodzie lub w domu, puści to na maksa, to te bity wypalają mi membranę w uszach. Wole szlachetny rock i cięższy stuff, pod warunkiem, że uszlachetnia go moja ukofana gitara(nie nie gram, ale instrument kocham

"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
W pewnym sensie to masz racje.Sephiria pisze:Bo dla mnie to muza z automatu, którą każdy może zrobić na kompie
Tu taj też jest troche racjiSephiria pisze:ak jakiś ym...hm... "koleś" na mieście w samochodzie lub w domu, puści to na maksa, to te bity wypalają mi membranę w uszach.
Ale co poradzić... Ja to lubie...

- Go Go Yubari
- Ifrit
Mi się techno kojarzy z "umcyk umcyk" i żółtym, oczoje***m BMW i dresami z łysymi czaszkami w srodku. Nie mogę tego słuchać. Można tak samo nie lubiś techno jak każdej innej muzyki, od tego jest demokracja i Wolna Wola. O.Sephiria pisze:Cytat:
ie wiem jak można nie lubić Techno...
Bo dla mnie to muza z automatu, którą każdy może zrobić na kompie - nie ma w tym nic magicznego ani porywającego. Do tego, jak jakiś ym...hm... "koleś" na mieście w samochodzie lub w domu, puści to na maksa, to te bity wypalają mi membranę w uszach.
No ja powinnam zrobić sobie "Gitara reloaded. 3 lata przerwy w graniu... uuu....Sephiria pisze:Wole szlachetny rock i cięższy stuff, pod warunkiem, że uszlachetnia go moja ukofana gitara(nie nie gram, ale instrument kocham ).